„Granatos Live“ vieta – Rumšiškių muziejaus teritorija. Tai unikali vieta, kuri leidžia mėgautis idiliška gamta ir sukuria teigiamą festivalio aurą. Per visas tris dienas festivalyje bus: keturios scenos, kuriose nuolatos gros muzika, futbolo, badmintono bei tinklinio turnyrai, naktinis kinas ir dar begalę pramogų, kurios festivaliui suteikia išskirtinę aurą ir leidžia savo svečiams mėgautis kokybiška muzika.

Pirmosios dienos vidurnaktį į „Granatos“ sceną įžengė pasaulinio lygio atlikėjas James Morrison, kuris dėl savo populiarumo pritraukė ypatingai didelę klausytojų publiką. James‘o Morrison‘o pasirodymas nurimo tik po pusantros valandos, nes pasibaigus pagrindiniai atlikėjo programai, klausytojai dar nebuvo pasiruošę paleisti įžymybės ir paprašytas pakartoti dar vieną dainą James‘as pasirodymą pratęsė dar pusvalandžiu.

Festivalio svečiai ištikimai atsidavė lietuvių atlikėjams: Jurgai, grupei „Darlings“ bei „G&G Sindikatui“, kurių pasirodymuose dominavo išskirtinai didelės žiūrovų minios. Atlikėja Jurga pradėdama savo pasirodymą festivalio dalyviams ir pačiam festivaliui palinkėjo gero laiko bei daug gražių ir laimingų metų. Prasidėjus „G&G Sindikato“ pasirodymui minia pašėlo gavusi didžiulį antplūdį gatvės muzikos. Didžiausio žiūrovų skaičiaus susilaukusiems „G&G Sindikatui“ minia atidavė visas savo simpatijas, o patys atlikėjai festivaliui įnešė teigiamos auros, kuri lydėjo tolimesnę festivalio eigą. Dalyviai paklausti apie šios grupės pasirodymą vienareikšmiškai atsakė, jog tai buvo geriausia programos dalis. Tikimės, jog antrosios dienos programa bus dar smagesnė ir įpūs dar daugiau įspūdžių bei geros nuotaikos.

Šeštadienio rytas prasidėjo su rytinėmis „Tai chi“ bei Zumbos mankštomis, kurios festivalio svečius įkvėpė antrai festivalio dienai. Šeštadienio vakarinėje programoje pasirodys „GJan“, „Liūdni Slibinai“, „Dub Fx“, „Skamp“, „Vidis“, ir dar daugiau atlikėjų, kurie linksmins „Granatos Life“ svečius iki pat ryto. O iki tol organizatoriai dalyviams siūlo aktyvias pramogas prie Kauno marių, įvairias kinų kovos menų bei „Body Combat“ mankštas, futbolo ir tinklinio turnyrus bei gerą nuotaiką!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)