Klipą atsiuntusios merginos pasakojo, kad yra geriausios draugės ir nuotaikingus klipus pradėjo kurti prieš 5 metus. Teigiama, kad ši ekspromtu kilusi idėja tapo jų vienu mylimiausių hobių. Pabandžiusios pasidalinti tarp draugų savo klipukais socialiniame tinke, jos sulaukė nemažai teigiamų komentarų, palaikymo ir skatinimo nesustoti ir kurti toliau.

„Visi tikriausiai matėte žaibiškai internetą aplink visą pasaulį apskriejusį merginų grupės „Sketchshe“ video, kurių pavyzdžiu ir mes pasekėme, nes kol kas dar to Lietuvoje nematėme darant. O mes ėmėm ir pabandėm, o ar bandymas pasiteisino spręskite Jūs!“, – tokiais žodžiais jos pristato naujausią savo video klipą.

Merginos teigia, kad abi mėgsta pozityvumą ir gerą nuotaiką, jų nuomone prajuokinti daug sudėtingiau, nei nuliūdinti. „Daugeliui iškyla klausimas, kokią žinutę merginos nori perduoti kitiems kurdamos klipus? O žinutė paprasta – nori skatinti jaunimą kurti, nebijoti rodyti tikrojo savęs, drįsti reikšti savo požiūrį, netgi leisti kitiems iš tavęs pasijuokti, o jas tai labiausiai ir džiugina, nes „labiausiai ko norime, kad kiekvieno žmogaus veide atsirastų šypsena“, – rašoma jų atsiųstame laiške.

Primename, kad balandžio pradžioje trys charizmatiškos australės, pasivadinusios „SketchSHE“, sudrebino socialinius tinklus ir pasaulio žiniasklaidą – pristatė nuotaikingą kelionę laiku. Įspūdį dar labiau sustiprino parinkti rūbai ir makiažas, tobulai atitikę kiekvienos dainos nuotaiką.