Sužeistuosius iš visiškai sumaitoto automobilio teko traukti ugniagesiams. Sužalotieji paguldyti į ligonines.

Policijos pareigūnai iki vėlumos dirbo nelaimės vietoje. Ar vairuotojas buvo blaivus, paaiškės atlikus kraujo tyrimą.

Liudininkai pareigūnams sakė, jog ketvirtadienio pavakarę matė šią kompaniją besilinksminant prie ežero. Avarija įvyko jiems grįžus į Gelgaudiškį, kur visi trys gyvena.

Pirminiais duomenimis, mažiausiai nukentėjo vairuotojas Darius B. (gim. 1985 m.). Sužalotas ir kartu važiavęs 14-metis. Sunkiausiai sužalotas vyriausias kompanijos narys - 42 metų Edgaras F, jis reanimacijoje.

Pasak pareigūnų, Darius B. jiems gerai žinomas - už tai, kad vairavo girtas, iš jo atimtas vairuotojo pažymėjimas. Bet jis važinėjo ir po to, už tai irgi baustas. Sudaužytasis automobilis „VW Passat“ priklauso Dariui B.

Policijos pareigūnai dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą. Po avarijos į Šakių ligoninę patekus avarijos dalyviams paaiškėjo, kad Dariui B. medikai nustatė dešinio blauzdikaulio ir šeivikaulio lūžimus ir girtumą - 1,63 prom. Jis paguldytas į traumatologijos skyrių.

Paaugliui įtariamas kaukolės lūžimas, atviras dešinio blauzdikaulio ir šeivikaulio lūžimas, šokas. 14-metis taip pat buvo ragavęs alkoholio - jam nustatytas 0,29 prom. Paauglys išvežtas į Kauno klinikas.

Edgarui F. (gim. 1971 m.) nustatyta politrauma, smegenų sutrenkimas, krūtinės plaučių sumušimas, koma, pneumotoroksas, vidinis kraujavimas, šonkaulių lūžis, dešinės kojos 1-ojo piršto lūžis.


Dėkojame DELFI skaitytojui Karoliui už nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)