Skaitytojas Lauras nurodė, kad nuotraukos darytos po rytą, apie 7 val. Anglijos laiku siautusios audros. Stichijos pasekmės užfiksuotos Waltham Cross, Šiaurės rytų Londone.

DELFI skaitytojas Marius papasakojo, kad dėl audros jam teko pakliūti į soūstį ir 5 km važiuoti 2,5 val.

„Noriu pasidalinti savo vargais Londone. Dėl stipraus vėjo uždarytas vienas didžiausių Londone karalienės Elžbietos II tiltas.Visos transportos priemonės nukreipiamos į priešingos krypties Dartfordo tunelį. Tai reiškia, kad iš vienos krypties tunelio padare dvi kryptis.5 km iki to tunelio važiavau apie 2.5 val. Eismas priešinga kryptimi link Dartfordo tunelio visiškai sustojęs, spūstys - apie 10 km“, - vargais dalijosi šiuo metu Didžiojoje Britanijoje esantis Marius.

DELFI Pilietis kviečia atsiliepti Didžiosios Britanijos lietuvius ir pasidalinti nuotraukomis bei informacija apie bene didžiausią dešimtmečio audrą Didžiojoje Britanijoje. Lauksime informacijos el.paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)