„Press ralyje 2013“ nestigs nei įdomių automobilių, nei žinomų veidų. Lenktynėse pamatysime net tris „Toyota GT86“, taip pat pripažintus ralio bolidus „Volkswagen Golf GTI”, „Subaru Impreza WRX“, „Mitsubishi Evolution“ bei kitus. Šis ralis bus išskirtinis tuo, kad jame varžysis ir du elektromobiliai „Nissan Leaf“. Išskirtinio palaikymo turėtų sulaukti ir 4 moterų ekipažai.

Informacinis ralio rėmėjas DELFI kviečia visus stebėti ralio etapus gyvai ir įamžinti lenktynių akimirkas! Aktyviausiems sirgaliams, kurie su DELFI skaitytojais pasidalins nuotraukomis, padovanosime ralio organizatorių įsteigtus prizus. Įspūdingiausio kadro autoriui atiteks knyga apie legendinį Lietuvos lenktynininką Stasį Brundzą „Auksinės trasos“ ir ralio marškinėliai bei kepuraitė, o dar dviems konkurse pasižymėjusiems dalyviams atiteks po ralio marškinėlius bei kepuraitę.

Nuotraukų lauksime iki sekmadienio, birželio 2 d., vakaro. Laiške nurodykite savo vardą pavardę ir kontaktinius duomenis (telefoną bei el.pašto adresą.). „Press ralio 2013“ nuotraukas siųskite adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Press ralis 2013“. Skaitytojų nuotraukas bendroje galerijoje galėsite pamatyti pirmadienio rytą. Birželio 3 d. bus paskelbti ir konkurso nugalėtojai.

Žemiau – svarbiausi „Press ralis 2013“ etapai. Visą programą rasite paspaudę šią nuorodą.

Penktadienis, gegužės 31 d.

9.00 val. Ralio prologas Bikerniekų trasoje (Ryga, Latvija)
12.00 val. Ralio startas Rygoje, Rotušės aikštėje
12.00 – 19.00 val. įvairūs etapai kelyje Ryga – Šventoji
16.30 val. „Toyota“ taurė Liepoja, Veca Ostmala 59

Šeštadienis, 2013.06.01

9.00 val. antrosios dienos startas Kuršių kaime, Šventojoje.
9.00 – 12.00 val. įvairūs etapai Darbėnuose, Kretingoje ir t. t.
12.00 val. „Gjensidige“ taurės lenktynės Kretingoje, Rotušės a.
12.50 – 14.00 val. įvairūs etapai prie Klaipėdos Vasaros estrados
14.00 – 17.00 val. įvairūs etapai Klaipėdos ir Kretingos rajonuose
17.00 val. Continental taurė, Klaipėdos kruizinių laivų terminale
21.00 val. Ralio nugalėtojų apdovanojimas Kuršių kaime, Šventojoje

Konkursas jau baigėsi - laimėtojais tapo Augustinas Baltramiejūnas, Egidijus Babelis ir Akvilė M.! Dėkojame jiems už nuotraukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)