- Papasakokite apie save: kodėl pasirinkote būtent visažistės profesiją, kada pradėjote domėtis makiažo gudrybėmis?

- Tai prasidėjo nuo vaikystės. Daug laiko praleisdavau scenos užkulisiuose arba scenoje. Domėjimasis grožiu prasidėjo nuo pabandymų, bet laikui bėgant norėjau vis daugiau išmokti. Tiek daug esu baigusi, kad net sunku prisiminti. Esu ne tik visažistė - kuriu progines šukuosenas, kerpu ir dar daug ką darau… Manau, kad geras specialistas turi ne tik suprasti, bet ir turėti praktikos daugelyje grožio paslaugų. Šiuo metu galiu pasidžiaugti, kad svajonės virsta realybe - greitai turėsiu ne tik kabinetą, bet ir nuosavą grožio saloną.

- Su kokiomis įžymybėmis jau yra tekę dirbti?

- Keletą metų dirbau su „Olialia“ projektu. Ne visų įžymybių pavardes galiu skelbti, kadangi nežinau, ar jie tikrai norėtų būti minimi, yra kurių ir pati nenorėčiau reklamuoti. Galėčiau paminėti tik kelias pavardes - V. Jakutienė, I. Penkauskienė, grupės „Kitokios“ narės nuo pat susikūrimo pradžios, grupė „Dolce Vita“ ir kt.

- Ar jų norai labai įnoringi?

- Ne, visi norai yra suderinami. Man patinka iššūkiai, todėl kiekvienas noras - tai lyg fantazijos jungiklis.

- Kokia jūsų grožio paslaptis?

- Apskritai grožis yra mokėjimas save pateikti. Galbūt todėl metams bėgant daugelis moterų tampa gražesnės nei jaunystėje. Kol esame jaunos, ieškome savęs, mėginame rasti, kaip geriausia paryškinti norimus bruožus. A. Vasilejvas yra labai tiksliai pasakęs: „jeigu moteris iki 35 m. neišmoksta savęs pateikti, vadinasi, ji yra visiška nemokša“. Metams bėgant vis labiau suprantu šių žodžių esmę.

- Užsiimate kultūrizimo bikinio ir fitneso sportu: kokie jūsų pasiekimai šį sezoną?

- Ruduo prasidėjo sėkmingai. III vieta bikinio kategorijoje sąžiningai uždirbta sporto salėje.

- Kaip susidomėjote šia sporto šaka?

- Daugelis merginų, pradėjusių sportuoti su draugu ar vyru, pamėginusios pajaučia, kad svorio kėlimas nėra toks jau nubodus, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

- Neseniai pasisakėte apie nesąžiningą vertinimą žinomų ir nežinomų sportininkių atžvilgiu. Kas nulėmė, kad tylėti jau nebegalėjote ir atskleidėte tai viešai?

- Buvau visiška naujokė, tikinti, kad viskas vyksta sąžiningu vertinimu, be jokio šališkumo, už rezultatus. Pavasario sezoną dalyvavau trejose varžybose. To užteko, kad akys atsivertų. Atsisakiau dalyvauti Lietuvos čempionate dėl vykstančios neteisybės. Pasirodo, kad dalyvių vertinimui yra sukurta tam tikra sistema, kur nauda dažnai pirmauja prieš sąžiningumą. Gaila, nei vienas sportininkas viešai negalėtų patvirtinti mano žodžių ir aš juos suprantu. Niekas nenori prarasti savo pozicijų. Tuomet ėmiau galvoti, bet aš juk „niekas“, vadinasi, jeigu ir toliau liksiu tokioje vietoje, tai nieko neprarasiu, bet galbūt tai turės įtakos kitiems sportininkams, kurie tik tylomis apie tai kalba.

Džiaugiuosi, kad po pasirodžiusio straipsnio turiu tikrai daug pritariančių ir jau pirmose rudens sezono varžybose supratau, kad nebuvau „tik vėjas prieš malūnus“. Džiugu, kad yra teisėjų, kuriems svarbu, kas vyksta.

- Kiek laiko praleidžiate sporto salėje?

- Rimtai sportuoju tik antrus metus. Nuolatinei formai palaikyti užtenka 3-4 kartų per savaitę.

- Kaip manote, ar karjerą, sportą ir šeimą galima suderinti ir visur suspėti?

- Gera, kai spėju tikrai daug kur „savęs palikti“, nors kartais būna tikrai sunku, atrodo, sprogsiu. Bet tai tik laikina būsena.

- Esate labai veikli moteris. Kiek laiko per parą tenka miegoti?

- Miegas man yra labai svarbus. Idealu, jeigu galiu miegoti 10 val. Dažniausia miegu apie 7- 8 val.

- Ar jums svarbūs laimėjimai? Kodėl?

- Laimėjimas skatina naujus tikslus.

- Kaip manai, kodėl žmonėms reikalingos pergalės?

- Neturiu poreikio kažko siekti dėl pergalės. Man labiau patinka pats kelias iki užsibrėžto tikslo, jeigu jis dar pažymimas pergale, tai tiesiog malonu.

- Ar visada laimi tik geriausi?

- Apskritai nežinau, kas tie geriausi. Kiekvienas turime kažko „stipraus“. Taigi laimi tie, kurie moka išnaudoti savo stipriąsias savybes. Tikriausiai visos moterys nori ir siekia vieno – būti vienintelėmis ir nepakartojamomis.

- Kaip tu išsiskiri iš kitų?

- Gal tuo, kad neturiu tokio tikslo.

- Kokią moterį laikai pavyzdžiu?

- Ji veikli ir pasitempusi, todėl nebijo bėgančių metų.

- Kaip manai, kuo skiriasi meilė nuo susižavėjimo?

- Susižavėjimas gali trukti iki mėnesio, bet ne ilgiau.

- Kad meilė trunka trejus metus, tikriausiai esi girdėjusi?

- Meilė tikrai trunka ilgiau, jeigu ji truko 3 metus, vadinasi, tai buvo tik aistra.

- Kaip manai, ar mylėti visada reiškia aukotis?

- Niekada nesiejau šių dviejų dalykų.

- Kada tu sau pati gražiausia?

- Atostogų metu. Tada viskas ir visi atrodo gražiausiai.

- O iš ko susideda tavo laimė?

- Šeima ir mėgstama veikla.

- Ką tau reiškia žodis sėkmė?

- Kai sugebi pajusti savo laiką, tuomet gali ramiai plaukti pasroviui ir viskas aplink vyksta lyg „lydekai paliepus“. Nuostabus jausmas!

- Ar tiki likimu?

- Ne. Patys sau kuriame gyvenimą, patys ir atsakome už pasekmes.

- Koks tavo laimingas skaičius?

- 6.

- Mėgstamiausias metų laikas?

- Tobulas savaitgalis?

- Kai nereikia niekur skubėti ir viska padaryta. Galima viska pamiršti ir skirti laiką tik artimiausiems arba tiesiog praleisti su knyga. Taip būna labai retai.

- Negalėtumėte gyventi be...

- Mane valdo mane saldumynai.