Kitaip ir būti negali, juk gavai pilnutėlę tašę nuostabiausiu drabužių, primarkiniai, užtat pigu ir atrodo gerai. Kas mamytei gali būti geriau nei žinojimas, kad jos vaikai gražiai aprengti.

O kaip mano mažylis? Juokauju, tu jau visas vyras. Turiu tau staigmeną! Pameni, sakei kad nupirkčiau tau nešiojamąjį kompiuterį, ir štai jis mano rankose, jis atiteks tau.

Be to, sendaikčių turguje radau tau riedlentę ir ji atrodo kaip nauja! Neabejoju, draugai pažaliuos iš pavydo! Tik nepamirškit mamytei „nešti“ dešimtukus į namus.

Kiekvieną vakarą guluosi ir keliuosi su mintimis tik apie jus. Man be galo trūksta jūsų, kaip ir jums manęs, padaryčiau bet ką, kad tik galėčiau būti su jumis. Širdis plyšta, nematant Jūsų augant, negirdint Jūsų krykštavimo.

Parduočiau velniui sielą, kad tik galėčiau Jus auginti, bet, deja, to padaryti negaliu. Ne tam įgijau išsilavinimą, kad dirbčiau kasininke. Dėl visko kalta Lietuva ir jos valdžia, tai ji mus išskyrė.

Bet palūkėkit dar šiek tiek, truputuką, visai nedaug, aš jūsų atvažiuosiu, tikrai, prižadu...

Ir dar, netrukus planuoju grįžti trumpam aplankyti jūsų, perduokite močiutei, kad mane užrašytų pas tetą Aldoną manikiūrui ir plaukų dažymui, gerai? Šitam kartui tiek.

Karštai bučiuoju,
MAMA

--
Norite išsakyti savo nuomonę apie emigraciją? Esate emigrantas (-ė) ir norite pasidalinti savo istorija? Grįžote atgal į Lietuvą ir norite papasakoti, kodėl? Siųskite savo rašinius el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Emigracija“, arba kelkite juos DELFI Piliečio sistemoje.