Į DELFI kreipęsis vairuotojas pasakojo, jog lengvųjų automobilių eilę susidaro dėl muitininkų, kurie neva automobilius tikrinimo angare palieka kone valandai.

DELFI kreipusis į VSAT viešųjų ryšių skyriaus viršininką Giedrių Mišutį, jis nurodė, kad situacija, jog automobiliai ilgiau užtrunka kirsdami sieną, tęsiasi nuo rugpjūčio pabaigos. „Tai tęsiasi galbūt nuo rugpjūčio 30 d., kai rusai sugriežtino muitinės procedūras. - sakė jis. - Daugiau kaip mėnesį vyksta dideli patikrinimai“.

Pasak G. Mišučio, nuolat kertantiems sieną, ši situacija žinoma – taip yra visuose keturiuose pasienio punktuose su Rusija. „Žmonės stovėdavo labai ilgai, ir pirmyn, ir atgal važiuojant, sugaišdavo ir po pusę paros“, - apie kelias situacijas besitęsiančią situaciją kalbėjo G. Mišutis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)