Salininkuose gyvenantis Ramūnas atkreipė dėmesį, kad duobių galima rasti ne tik Kaune. „Aš norėčiau paliesti visiems salininkiečiams ir mūsų gyvenvietės svečiams skaudžią temą - Salininkų kelius. Pagrindinis kelias, vedantis išilgai Salininkų, yra katastrofinės būklės, keliantis pavojų ne tik transporto priemonių techninei būklei, bet kartais ir vairuotojų gyvybei, kadangi vairuotojai bandydami apvažiuoti ant kelio atsivėrusias duobes, priversti manevruoti per visą važiuojamąją dalį, - rašė jis. - Kiekvienais metais po žiemos jis kosmetiškai palopomas, tačiau kiekvieną pavasarį būklė tik blogėja“.

Į DELFI Pilietį vėl kreipėsi ir Kauno gyventoja. „Norėčiau pasidalinti nuotraukomis, kurios puikiai atitinka šią temą „Kaune su sniegu nutirpo ir asfaltas“. Tai Taikos prospektas Kaune, gatvė einanti šalia Draugystės parko, įsukus į ją iš Taikos pr. galima pasiekti V. Krėvės pr. Gaila, bet nepamename, kad kada nors šita gatvė būtų buvusi normali”.

Vis tik, atsirado ir tokių, kurie sugebėjo į problemą pažiūrėti su ironiją – atsiuntė atnaujintą Kauno herbo variantą.

Taip pat norite atkreipti dėmesį į problemą ir pasidalinti duobėtų gatvių nuotraukomis? Siųskiye jas el.paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)