Padūkėlis priglaustas iš kiemo, bėgiodavo kiemuose arba tupėdavo kur nors pasislėpęs po mašina. Pamatęs pavojų, akimirksniu įsiropšdavo į medį. Iš pradžių buvęs atsargus, per atstumą vartydavosi, rodydamas pilvelį. Dabar jau drąsuolis, žaismingas, judrus, moka naudotis draskykle.

Ant rankų būna vos kelias minutes, o dūkti galėtų valandų valandas. Ramus būna tik tada, kai valgo. Tai nėra „rankinukas“, o daugiau nenuorama padūkėlis. Su savo gentainiais sutaria puikiai. Labiau tiktų šeimai be mažų vaikų. Gimęs pavasarį. Nublusintas, nukirmintas, kastruotas, turi skiepų pažymėjimą.

Antroji rastinukė - maždaug 2 metų amžiaus katytė, didelėmis išraiškingomis akimis, trumpa nosyte (kas būdinga egzotų katinėliams), baltai rainu kailiuku. Net visas kūnelis atrodo trumpesnis, lyginant su eiliniais katinėliais.

Iš pradžių buvusi atsargi, vėliau tapo nuostabia murkaliuke, mielai laukia paglostymų, kurie galėtų tęstis be paliovos. Katytė labai ramaus būdo, neįkyri, visiška gerietė.

Nukirminta, nublusinta, paskiepyta kompleksine vakcina, sterilizuota. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Nagučius galanda į draskyklę.

Katinėliai dovanojami su sutartimi. Jeigu esate pilnametis ir atsakingas žmogus ir tvirtai apsisprendėte bent vienam iš šių murkalų suteikti namus, skambinkite 867548801. Kaunas