MX2

Šioje klasėje pagrindinė kova dėl pirmosios vietos virė tarp Armino Jasikonio ir latvio Karlio Sabulio, tačiau į pirmą vietą iškopė Arminas. Trečias klasėje liko Nerijus Rukštela, šioje pozicijoje finišavęs abu kartus.

MX2M

Pirmas čia buvo abiejuose važiavimuose lyderiavęs Deividas Baranauskas. Antroji vieta atiteko Airimui Lukšei. Trečias klasėje buvo Andrej Cesnakov.

125cc

125-ių kubinių centimetrų klasėje geriausią rezultatą pademonstravo latvis Tomass Sileika. Už jo liko tautietis Kristers Drevinskis, o bronza atiteko Dovydui Karkai.

65cc

65-ių kubinių centimetrų motociklų klasėje triumfavo estas Henry Vesilind, aplankęs jam ant kulnų mynusį Nojų Gasiūną ir Artiom Sazanavec.

750 s/p

Šioje klasėje startavo 14-a ekipažų, važiavusių motociklais su priekabomis, o kone pusė jų buvo svečiai iš artimojo užsienio. Šioje klasėje nugalėjo dažnai ant pakylos lipantys latviai Modris Stelle ir Arturs Linters. Vytauto ir Andžejaus Račkų duetas liko antras. Trečiąją vietą iškovojo Martins ir Kaspars Krievsai taip pat iš Latvijos.

Quad

Keturračių klasėje geriausią tempą pademonstravo Ralf Reinfelds. Antroje ir trečioje vietoje liko lietuviai. Atitinkamai Marius Stasiškis ir Imantas Tamuliūnas.

Veteranai

Prajudinti senus kaulus panoro net 15 veteranų. Aliaksandr Hiruts iškovojo aukščiausią apdovanojimą. Plungės „Žemaitijos“ komandos atstovas Saulius Stankus finišavo antras. Trečias buvo Mareks Strauss.

50cc

Klasėje, kurioje startavo patys mažiausieji, dažnai ketverių ar penkerių metų vaikai, greičiausiai sutrumpintą trasą apvažiavo latvis Karlis Reisulis. Aleg Makhnov finišavo antras, o Edvards Bidzans liko trečias. Lietuvių gretose geriausiai pasirodė Marius Adomaitis, klasėje finišavęs penktas. Pagyrimo verta ir panevėžietė Agota Žurauskaitė. Vienintelė šios klasės mergina sugebėjo aplenkti ir du vyrukus, bei finišavo dešimtoje vietoje.

85cc

85-ių kubinių centimetrų variklių klasėje pirmąjį rezultatą užfiksavo Arnas Milevičius, už savęs žemiau palikdamas net septynis užsienio šalių sportininkus. Antrąją vietą išplėšė Karlis Kalejs, o trečias buvo Vitali Makhnou

Quad pradedantieji

Nors visi keturračiai startavo vienoje grupėje, tačiau buvo vedamos trys skirtingos įskaitos. Pradedančiųjų gretose greičiausias buvo Arūnas Šukys. Antras finišavo Domantas Vaznys, o už pastarojo finišo liniją kirto Tomas Zaigmantas.

Quad moterys

Ant keturračių šį kartą lipo šešios merginos, o sėkmingiausiai varžybos klostėsi motokroso gerbėjams gerai pažįstamai Linai Stanevičiūtei. Antroji čia finišavo tėvo pėdomis sekanti Austėja Tamuliūnaitė. Į trečią vietą prasibrovė Alvita Kietytė.

Quad veteranai

„Seniukai“ savo jėgas išbandė ir vairuodami keturračius. Jų gretose greičiausias buvo Kęstutis Juozaitis. Už jo finišavo antros vietos prizininkas Petras Kiseliūnas, o trečias – Darius Krivoščenko.

Moterys

Merginos varžėsi atskiroje moterų įskaitoje ir čia jų buvo tik trys. Taigi dviračiais motociklais važiuojančių merginų gretose pirmoji buvo Inga Piladze iš Latvijos, antrą vietą iškovojo Anastasija Usakova, trečioje vietoje liko Karolina Vasiliauskaitė.

Pradedantieji

Klasėje, kur varžėsi pradedantieji vaikinai, geriausią laiką užfiksavo Žanas Karaliūnas. Antroje vietoje liko Vygintas Jucys, o trečiosios vietos apdovanojimą nuskynė Mažvydas Baltušnikas.

Open M

Šioje klasėje nesustabdomas buvo Egor Horlukovich. Pozicija žemiau finišavo mūsų tautietis Deividas Lapinskas. Už jo nugaros liko ir trečiąja vieta tenkinosi Intars Jangergs.

Open

Šį klasė sekmadienį žiūrovų dėmesį prikaustė ko gero labiausiai, kadangi joje važiavo garsusis Vytautas Bučas. Deja, bet jam šiose varžybose įrodyti savo pranašumo nepavyko ir sportininkui teko sutikti su Daviso Livso pretenzijomis į pirmąją vietą. Po antrąją vietą užėmusio Vytauto Bučo rikiavosi trečios vietos prizininkas Davis Ivanovs.