Nufilmuotame „reportaže“ pranešama:

„Rugsėjo 13-ą dieną, naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 1-ą valandą, S. Daukanto gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje (prie Kauno technologijos universiteto) buvo pavogtas motociklas „Yamaha FJ 1100“. Motociklas – juodos matinės spalvos, su neišvaizdžiu priekiniu žibintu. Paskutinį kartą matytas, kai 5 jaunuoliai motociklą stūmė K. Donelaičio g., Parodos kalno link. Mačiusius nusikaltimą ar patį motociklą, prašome kreiptis „Facebook“ tinkle į vartotoją „Riedantis zmogus“.

Šmaikščiame vaizdo įraše kalbinamas motociklo savininkas, kuris piktinasi susiklosčiusia situacija, ir tikina, kad su juo nebesikalba mergina, nusisuko draugai. „Mergina, draugai, kolegos jau į Kęstutį žiūri kitomis akimis“, - teigiama vaizdo įraše. Jis baigiasi sielvartaujančio motociklininko savininko vaizdais.

DELFI skaitytojams paskambinus į redakciją ir informavus, kad ieškomas motociklas yra Mickevičiaus g., Kaune, apie tai buvo informuotas ir motociklo savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)