Už unikalius įspūdžius ir smagius tekstus Vilniaus knygų mugės organizatoriai merginoms padovanojo ypatingus marškinėlius.

Į DELFI redakciją marškinėlių atėjusi atsiimti DELFI Piliečio reporterė, tekstus pasirašinėjusi „jūrutuko“ vardu, sakė, kad mugėje jai labai patiko. Mergina džiaugėsi, kad tapusi DELFI Piliečio reportere turėjo galimybę renginyje lankytis visas keturias dienas. Vis tik, jos manymu, lankytojams netgi praverstų instrukcijos, kaip elgtis atvykus – tokiu atveju, mažiau nuvargina ir renginių gausa, o mugė netampa dar viena vieta tiesiog nusipirkti knygų.

Mergina pasakojo, kad dauguma mugėje aplankytų renginių jai buvo išties įdomūs, tačiau ji pasigedo artimesnio bendravimo su lietuvių rašytojais. Skaitytoja sakė, kad labai gerbia ir žavisi jų kūryba, bet norėtų apie juos sužinoti daugiau – ne tik iš literatūros kritikų, bet ir kaip apie paprastus žmones.

Ji sakė pastebėjusi, kad patys mugės lankytojai daugiau dėmesio skiria iš užsienio atvykusiems autoriams.

Mergina dovanų iš organizatorių gavo marškinėlius su romantiška fraze iš Antoine de Saint-Exupéry knygos „Mažasis princas“ - „...jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi“.

Dėkojame DELFI Piliečio reporterėms už įspūdžius iš renginio!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)