Žirmūnų mikrorajono gyventojai vienoje iš prie daugiabučių įrengtų automobilių aikštelių užfiksavo „Morka auto“ reklamomis apklijuotus lengvuosius automobilius. Pasak jų, kartą vienoje vietoje jų buvo susibūrę net penki.

DELFI paprašė situaciją paaiškinti UAB „Morka auto“ direktoriaus Morio Norkaus. Jis sakė pats jokių nusiskundimų iš gyventojų negavęs. „Su manimi niekas nėra apie tai kalbėjęs, niekas nėra palikęs jokio užrašo už lango, nieko nesakė“, - teigė jis. Vyriškis paaiškino, kad šiuo metu jis pats darbuojasi Žirmūnų mikrorajone, todėl čia ir stovi bendrovės automobiliai.

M. Norkaus teigimu, jis stengiasi jų visų vienoje vietoje nesustatyti – jie pastatyti skirtingose vietose, o tai, kad gyventojai juos vienoje vietoje pastebėjo net penkis buvęs tik atsitiktinumas. „Galbūt pataikė tokiu momentu, kai gavosi, kad kažkas atvyko grąžinti automobilio ir tai akimirkai jų buvo penki. Bet paprasčiausiai aš to nedaryčiau, nes aš pats suprantu, kad jeigu mano kieme kažkas statytų, atvažiuotų ir pristatytų labai daug automobilių, aš nesijausčiau gerai“, - kalbėjo jis.

Vis tik, vyriškis patikino jokių taisyklių nepažeidžiantis ir statydamas automobilius. Tą patvirtino ir Vilniaus savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Sandra Trinkūnaitė – Rimkienė. Specialistės teigimu, toje pačioje vietoje nuolat laikyti negalima techniškai netvarkingų automobilių. Ji nurodė, kad savivaldybė gauna skundų dėl tokių transporto priemonių ir tuomet jas tikrina Vilniaus savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai. Gyventojai dėl tokių automobilių statymo yra įspėjami.

M. Norkus patikino, kad paprastai automobiliai toje pačioje vietoje nuolat nestovi. „Jais yra važinėjama, jie keičia savo vietą. Tiesiog šiuo metu jų galbūt yra daugiau, nes automobilių nuomos versle - ne sezonas. Po kelių savaičių jie visi išvažiuos ir jų nebematys“, - kalbėjo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)