- Kaip įprastai prasideda tavo diena ?

- Pirmiausia pabundu su savo kačiuku Figo. Pasimyluojame, pasibučiuojame, pasidžiaugiame vienas kitu. (šypsosi) Tada einu į virtuvę, pasidarau kavos, košės ir sumuštinių, pasiimu vaisių, pusryčiauju. O toliau labai įvairiai leidžiu savo dienas. Tai darbai, tai mokslai, tai sportas ar dar kažkas.

- Daugelis žmonių rytą pradeda nuo skanios, stiprios kavos. Ar tu kavos mėgėja?

- Ne. Geriu tik tirpią kavą su pienu ryte, ir tai ne visada. Labiau mėgstu arbatą.

- Kuo šiuo metu užsiimi? Ar tavo karjera nepakenkė mokslams? Juk nebe daug liko, kai baigsi mokyklą. Ar jau pagalvoji, kokias studijas pasirinksi ir kuriame mieste?

- Šiuo metu dirbu su prodiuseriais užsienio kompanijoje. Plačiai apie tai kalbėti nenoriu, kol kas savo dabartinę veiklą dar laikau paslaptyje. Kai ateis laikas, būtinai viską pranešiu (šypsosi). Na, kolkas spėju ir mokytis, ir dirbti. Mokslai, ačiū Dievui, nenukentėjo. Mokausi 11-oje klasėje, todėl nebedaug ir beliko.

Planuoju stoti į teisę. Noriu ateityje dirbti advokate. Aišku, dainavimas ir vaidyba - mano gyvenime pirmi. Tačiau dėl visa ko, nežinau kas ir kaip gali nutikti, kai susiklostys aplinkybės, galbūt kažkas atsitiks ir nebegalėsiu dainuoti, noriu turėti „pamatus“, rimtą profesiją.

- Tau dar tik 17-iolika, o jau gali didžiuotis savimi, esi nemažai pasiekusi muzikos srityje. Sakyk, koks tavo didžiausias pasiekimas muzikoje ?

- Mano didžiausias pasiekimas – mano fanai. Jie man reiškia viską. Myliu kiekvieną iš savo gerbėjų. Kasdien gaunu daugybę žinučių, laiškų iš jų. Visada su jais bendrauju. Bendrauju su savo gerbėjais ne tik Lietuvoje, bet ir Amerikoje, Anglijoje, Filipinuose, Indonezijoje, Prancūzijoje, netgi Japonijoje turiu gerbėjų, kurie nuolat rašo. Mano fanai – tiesiog nuostabūs!

- Koks tavo tikslas muzikos srityje ?

- Noriu būti išgirsta. Noriu, kad mano dainos būtų klausomos. Tai man - didžiausias pasiekimas (šypsosi)

- Kas tavo geriausias gyvenimo patarėjas?

- Žinoma, mano mamytė. Mes - kaip geriausios draugės. Nuolat kalbamės, palaikome vieną kitą, pasipasakojame, kartu leidžiame laisvalaikį. Ji - pati geriausia!

- Sakyk, kodėl šiuo metu tave retai matome koncertuojančią Lietuvoje? Galbūt koncertuoji užsienio šalyse, o gal nusprendei padaryti pertrauką savo karjeroje ir daugiau laiko skirti mokslams?

- Šiuo metu turiu pertrauką nuo koncertų, tačiau tam, kad atnaujinčiau savo repertuarą, ruošiu naujas dainas, dirbu, kaip ir minėjau, su užsienio prodiuseriais. Tačiau turiu nemažai koncertų pakvietimų, todėl ruošiuosi vėl pradėti koncertuoti.

- Kurios asmenybės tave įkvepia gyvenimui?

- Demi Lovato ir Beyonce. Jos – mano kelrodės žvaigždės. Tiesiog dievinu jų pasirodymus, gyvenimo istorijas, šou elementus, balsus. Jos nuostabios.

- Per keletą metų tu gan pasikeitei, dar labiau išgražėjai, sulieknėjai. Išduok paslaptį, kokia yra tavo grožio paslaptis?

- Reikia mylėti save, lepinti savo kūną. Dažnai tepuosi įvairiais losjonais ir pieneliais, darausi masažus, lepinu savo plaukus plauku aliejukais ir kaukėmis. Taip pat beveik nenaudoju makiažo. Jį darausi tik prieš pasirodymus.

- Kokią šalį laikai svajonių šalimi ir kodėl? O galbūt tavo svajonių šalimi yra JAV ir jos miestas Los Andželas?

- Būtent. Los Andželas yra mano gyvenimo miestas. Žinau, kad kada nors ten tikrai gyvensiu. Taip pat myliu ir JAV. Nežinau kodėl, tiesiog mano širdį ten traukia.

- Dažniausiai lankoma vieta, kur tave galima sutikti?

- Šiuo metu lankausi sporto klube Kaune, taip pat dažnai būnu „Akropolyje“.

- Galbūt ruošiesi savo gerbėjus artimiausiu metu nustebinti nauja daina?

- Taip. Laukia daug naujų dainų, bei daug, labai daug siurprizų. Tačiau kolkas tegu tai dar lieka paslaptyje. Kaip sakoma, ateis laikas...

- Ką labiausiai norėtum pasikviesti į pasimatymą?

- Oi, yra be galo daug žmonių, kuriuos norėčiau pamatyti bei pabendrauti. Vieno net negaliu išsirinkti (šypsosi).

- Kam norėtum pastatyti paminklą?

- Savo žuvusiam broliukui Vaidui. Jis buvo mano geriausias draugas, pats artimiausias man žmogus. Jis visada su manimi mano širdyje. Jis buvo pats geriausias brolis pasaulyje.

- Tavo didžiausia silpnybė, prieš kurią negali atsilaikyti?

- Šokoladas! Negaliu nei dienos be jo. (juokiasi)

- 2012-aisiais teko dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje. Kaip tąkart vertinai savo pasirodymą ir ar planuotum vėl dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje?

- Pasirodyme padariau klaidų ir nemažai, tačiau viskas yra ištaisoma. Niekada nesakau niekada. Kol kas dalyvauti neplanuoju, tačiau kas gali žinoti, galbūt vėl mėginsiu ten laimę.

- Ar gali teigti drąsiai jog šiuo metu esi laimingiausias žmogus?

- Galbūt nesu laimingiausia iš visų, tačiau tikrai esu laiminga. Turiu viską, ko man reikia, – nuostabią šeimą, puikius draugus, šiltus ir jaukius namus, savo gerbėjus. Ko dar galėčiau norėti?

- Komplimentas, kuris tau nepatiko? Ar tenka tau skaityti komentarus? Kokia tavo nuomonė apie juos?

- Nemėgstu, kai komentuojamas mano svoris. Sveriu tai 50 kg, po kiek laiko – 45 kg, po to – 52 kg ir panašiai. Jis nuolat kinta. Man nepatinka, kai žmonės komentuoja mano svorį. Atrodo nieko nėra įdomiau apie ką kalbėti, kaip apie Milinytės svorį... Komentarų neskaitau visiškai. Yra žmonės, kurių nuomonės ir kritikos klausau, o visiems juk neįtiksiu. Tai suknelė bloga, tai batai, tai kažką ne kaip pasakiau... Žmonėms įtikti nesistengiu. Jeigu nepatinka, juk gali nežiūrėti, neklausyti dainų, neskaityti straipsnių.