- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Jau metai kaip mokausi Vilniaus kolegijoje muzikinio teatro specialybę: šoku, dainuoju, vaidinu, rašau muziką. Ir žinoma, kai yra laiko, pakoncertuoju. Tačiau per mokslo metus tai yra labai sunku suderinti.

- Kokias galimybes jums davė „X faktorius“?

- Iš tikrųjų davė tai, ko ir tikėjausi. Tikrai gavau pakankamai koncertų, galimybių ir dėmesio.

- Esate dažna projektų dalyvė. Gal artimiausiu metu planuojate kur nors dalyvauti?

- Ne, tikrai ne, manau, reikia kurį laiką pailsėti. Nes per trejus metus sudalyvavau trijuose projektuose, o dabar jau reikia rimčiau muzika užsiimti. Nors neslėpsiu, visi trys projektai buvo žavūs, naudingi ir tikrai puikiai praleidau laiką.

- Kokia patirtį jums davė „Chorų karai“?

- Pirmą kartą sužinojau ką reiškia būti komandoje ir tai man buvo be galo įdomu. Tai ir buvo viena iš priežasčių dalyvauti, norėjau išbandyti save. Tačiau antrą kartą nekartočiau: per daug streso ir nesusipratimų, kai aplink 20 žmonių. Man labiau patinka būti katinu, kuris vaikšto vienas, ir atsakyti už savo klaidas pačiai.

- Gal planuojate koncertinį turą po Lietuvą?

- Kol kas tokių planų neturiu, nes pačiai tai padaryti būtų per sudėtinga. Tačiau kaip tik dabar ir ieškau žmogaus, kuris tuo užsiimtų ir padėtų man muzikinėje karjeroje.

- Gal pamąstote sukurti grupę arba pradėti savo solinę karjerą didžiojoje scenoje?

- Pasiūlymų dainuoti grupėje sulaukiau tikrai ne vieno, tačiau kaip jau sakiau, man patinka scenoje veikti vienai (neskaitant projektų) ir norėčiau toliau šiuo keliu ir eiti. O kalbant apie didžiąją sceną, artimiausia svajonė - susirasti muzikantų grupę ir padaryti smagų gyvą projektą.

- Ar tenka sulaukti daug dėmesio iš gerbėjų?

- Žinoma, tai viena iš TV projektų sudedamųjų dalių. Bet mano fanai yra patys geriausi ir tikrai nesiskundžiu jų dėmesiu. Be abejo, kartais atsibosta žinutės ir laiškai, tačiau tada prisimenu save vaikystėje, ir tik juokas ima.

- Gal artimiausiu metu planuojate išleisti savo dainą?

- Esu parašiusi tikrai nemažai dainų ir dabar, kai baigsis mokslo metai, būtinai tai padarysiu, tuo labiau jog šiemet žadu išbandyti savo jėgas „Eurovizijoje“.

- Kokie jūsų ateities planai?

- Kol kas svarbiausia pabaigti mokslus, o toliau jau žiūrėsiu, kur gyvenimas mane nuneš. Žinau tik vieną - dainuoti tikrai niekada nesustosiu.

- Ką veikiate laisvalaikiu?

- Turiu nuostabius draugus, su kuriais galėčiau ir į pasaulio kraštą nukeliauti. Nežinau, gal kada nors tai ir padarysime. O šiaip stengiuosi kuo daugiau ilsėtis, kai tik turiu laisvo laiko, nes atlikėjo specialybė iš tiesų vargina. Tačiau kaip tik atrandu daugiau laiko, mėgstu palakstyti su dviračiu, pabėgioti ar nulėkti į karaokę.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Gyvenkite šia diena, mėgaukitės šia akimirka, kas dieną pabučiuokit savo mamą, tėtį, senelį ar draugą, nes niekada negali žinoti...