Šiandien su draugu neturėjome, ką veikti, tad bandėme susirasti veiklos. Kitas draugas buvo mums pasiūlęs padaryti sau mestas užduotis (pavyzdžiui, gauti kuo daugiau telefonų numerių ar nusifotografuoti su kuo daugiau žmonių ir t.t.), bet mes norėjome ko kito, tad pabandėme kažką susigalvoti patys.

Prisiminęs prieš tai aprašytą situaciją pamaniau - ir kodėl gi nepabandžius ir mums tai padaryti? Kadangi neturėjome sąvaržėlės, teko pradėt mainus su lipniaisiais lapeliai. Mainų eigoje turėjau pleistrų, žaisliukų, burbulų, gumos, saldainių, net kiniškų pinigų...

Kai kurie praeiviai iškart nuo mūsų bėgdavo, o kai kurie taip susidomėjo, kad net žinodami, kad nieko neturi, ieškojo, ką išmainyti. Kartais mano mainyti daiktai suteikė žmonėms daugiau džiaugsmo - gera buvo matyti tokius linksmus žmones, ypač, kai žinai, kad tu esi jų linksmumo priežastis.

Ši užduotis man leido pagerinti ir užsienio kalbų žinias, nes mainiausi ne tik su lietuviais. Pradėjęs lipniaisiais lapeliais, baigiau rožiniu markeriu bei nauja mobiliojo ryšio operatoriaus kortele su 30 minučių ir 1 Lt, draugas - sagų pakeliu, vieno mobiliojo ryšio operatoriaus kortele papildymui bei nuolaidų kortele.

Dabar turiu juos. Iki namo tai tikrai neišsimainysiu, bet ko nors vertingesnio turėti tikiuosi.