Pasak DELFI skaitytojas, įžūlų vairuotojo elgesį jis vaizdo registratoriumi nufilmavo gruodžio 4 d., 10.17 val., Naujininkuose, Pelesos ir Dariaus ir Girėno g. sankryžoje.

„BMW eilinį kartą siautėja – maža to, kad aplenkė tvarkingai stovėjusią eilę, laukiančią sukti į kairę ir sustojo neleistinoje vietoje (toks jausmas, kad jei nebūtų važiavę automobiliai, BMW tikėtina ir per raudoną signalą būtų nuvažiavusi). O kas blogiausia, vos nekliudė pėsčiojo pėsčiųjų perėjoje“, – užfiksuotą situaciją nufilmavo jis.

Kaip matyti vaizdo įrašo pabaigoje, BMW vairuotojas iš tiesų ne tik užlindo į eilės priekį, bet ir nepraleido pėsčiojo, tuo metu ėjusio gatve, nors tą daryti jam leido žalias šviesoforo signalas.

DELFI informaciją perdavė policijai. Pareigūnai ragina žmones apie pažeidėjus pranešti ePolicija.lt svetainėje – tuomet medžiaga operatyviai pateka pareigūnams ir jie, jei reikia, gali pradėti tyrimą.

Užfiksavote įžūlų vairuotoją? Siųskite vaizdo įrašus mums el.p. baudoskvitas@delfi.lt su prierašu „Pažeidėjas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)