Jo atsiųstose nuotraukose, fotografuotose apie 10.20 val., matyti, kad automobilis rėžėsi į viaduko kraštą.

DELFI žiniomis, apie 10 val., žmonės policijai pranešė, kad ant Jakų žiedinės sankryžos estakados sudaužytas automobilis, kuris trukdo eismui, o nei jame, nei šalia žmonių nėra.

Netrukus į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai aukščiausioje Jakų žiedo estakados vietoje rado sudaužytą automobilį „Peugeot 607“.

Pirminiais duomenimis, automobilis atskriejo nuo Palangos, trenkėsi į atitvarus tokiu smūgiu, kad iš mašinos iškrito variklis ir akumuliatorius. Po pirmojo smūgio atšokusi mašina atsidūrė kitoje kelio pusėje. Ant salone iššovusių oro pagalvių aptikta kraujo dėmių.

Pagal prie vairo pritrauktą vairuotojo kėdę ir paliktus daiktus, spėjama, kad mašiną vairavo moteris.

Po avarijos paliktas automobilis priklauso 1977 m. gimusiai moteriai. Pareigūnai jai skambino telefonu, tačiau į skambučius niekas neatsakė.

Automobilis išvežtas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę. Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)