Neretai sovietmetį mums primenančius simbolius galime pamatyti ir mūsų miestuose bei kaimeliuose. Štai DELFI skaitytojas Saulius neseniai atsiuntė nuotrauką, rodančią, kad Paserninkų piliakalnį, esantį Druskininkų rajone, saugo Lietuvos TSR.

Jūsų mieste, miestelyje ar kaimelyje liko sovietmečio simboliai - gatvių pavadinimai, paminklai, užrašai? Fiksuokite juos ir dalinkitės su kitais DELFI skaitytojai.

Nuotraukas kelkite į DELFI PILIEČIO albumą „Margas gyvenimas“. Nuotraukas galite įkelti siųsdami jas el. pašto adresu delfifotopub-47939@foto.delfi.lt. Nuotraukas pavadinkite (pvz., prierašas „Sovietmecio pedsakai Vilniuje“ - nuotraukos pavadinime NEGALI BŪTI lietuviškų raidžių, nes Jūsų prierašas išsikraipys) ir jeigu norite, kad būtų nurodyta Jūsų autorystė (vardas, pavardė), nuotraukos pavadinime ją parašykite (autorystė ir prierašas be lietuviškų raidžių turi būti nurodyti pačiame nuotraukos pavadinime, ne laiško temoje ar turinyje).

Visas albumo „Margas gyvenimas“ nuotraukas galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)