1. Planuokite iš anksto

Užsakinėkite viešbutį iš karto, kai tik apsisprendžiate dėl kelionės. Kuo anksčiau pradėsite ieškoti nakvynės, tuo didesnė tikimybė gauti būtent tai, ko norite. Nors daugelis viešbučio užsakymą atideda paskutinei minutei, tai nėra geras sprendimas, nes tuomet žymiai sumažėja pasirinkimų spektras. Vertėtų atkreipti dėmesį, jog dažnai pasitaiko ir nuolaidos ankstyviems užsakymams.

2. Atkreipkite dėmesį į papildomas mokamas paslaugas

Įsitikinkite, kad nereikės papildomai mokėti už pusryčius ir kitas įprastas paslaugas. Taip pat pasidomėkite, ar nėra papildomo mokesčio atsiskaitant kreditine kortele, ar nereikia papildomai mokėti už naudojimąsi baseinu arba treniruoklių sale.

3. Atkreipkite dėmesį į papildomas nemokamas paslaugas

Galbūt kambaryje yra kavos aparatas arba viešbutis siūlo nemokamą automobilių stovėjimo aikštelę, ar pervežimus iš oro uosto? O gal renkantis brangesnį variantą bus jau įtrauktos paslaugos, kurias kitu atveju pirktumėte papildomai?

4. Naudokitės palyginimų sistema

Rinkdamiesi viešbutį, naudokitės palyginimų sistema. Įvairios interneto svetainės leidžia sužinoti kokią to paties kambario kainą siūlo skirtingi tarpininkai bei pamatyti svečių įvertinimus.

5. Palikite arbatpinigių

Jei viešbutyje apsistojote ilgesniam laikui, nepamirškite darbuotojams palikti arbatpinigių. Geri santykiai su nešikais, kambarinėmis bei restorano darbuotojais ne tik užtikrins ypatingą servisą, bet ir padės išvengti nesusipratimų.