Kryžiokų gyventojai jau daugiau, kaip 10 metų Vilniaus miesto savivaldybės prašo paleisti viešąjį transportą per jų tankiausiai apgyvendintą teritoriją. Jie prašo per jų tankiausiai apgyvendintą teritoriją visais reisais, visomis savaitės dienomis nukreipti 76 autobusų maršrutą Ateities g. – Sakališkės – Bireliai nuo stotelės „Verkių Riešė“ šiomis gatvėmis: Ragučio g., Balsių g., Bubilo g., Kryžiokų g., Užpalių g., Žaliųjų ežerų g., Sakališkių g., Pagubės g., Sakališkių g., Birelių g.

Š. m. birželio 12 d. buvo paskelbta, kad ir vasaros sezonu ir kitu metu visą dieną bei visais reisais važiuos pro stotelę „Balsių mokykla“, bet atėjus š. m. liepos mėn. 1 d. nesualukė žadėto autobuso maršruto (...).

Tai kyla daug klausimų, ką savivaldybės ir susisiekimo paslaugų darbuotojai galėtų pasiūlyti Kryžiokų gyventojams? Kaip jiems pasiekti savo darbovietes? Ir po darbų namus?

Kokią alternatyvą jiems gali suteikti susisiekimo palaugos ir savivaldybės darbuotojai? Kryžiokų centrinėje dalyje gyvena virš 10 tūkstančių gyventojų, bet nuolatinio viešojo transporto nesulaukia.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!