Primename, kad Lietuvos dešimtmečio narystės Europos Sąjungoje proga DELFI kartu su Prezidentūra kviečia visus Lietuvos žmones padovanoti savo šypseną Europai ir parodyti, kad esame laimingi gyvendami europietiškoje Lietuvoje!

Nusišypsoti Europai kviečiamos šalies mokyklos ir visi norintys.

Kviečiame suskubti siųsti nuotraukas iki trečiadienio ir dalinamės švytinčiomis jau savo nuotraukas atsiuntusiųjų šypsenomis:

Jeigu konkurse dalyvauja mokykla:
a) Padarykite smagią ir išradingą mokinių nuotrauką, kurioje jie šypsosi Europai;
b) Siųskite nuotrauką el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Šypsena Europai“;

Trys gražiausiai ir išradingiausiai Europai besišypsančios mokyklos laimės didžiulius sieninius Europos Sąjungos žemėlapius. Nugalėtojus išrinks DELFI skaitytojai.

Jeigu konkurse dalyvaujate vienas:
a) Padarykite smagią ir išradingą asmenukę, kurioje šypsotės Europai;
b) Siųskite nuotrauką el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Šypsena Europai“;

Tris gražiausias šypsenas išrinks DELFI skaitytojai. Jų savininkams bus įteikti žaidimai „Europa“.

Nuotraukas galima siųsti iki balandžio 29 d. Baladžio 30 d. vyks DELFI skaitytojų balsavimas, kurio rezultatai paaiškės gegužės 1-ąją - švenčiant tikrąjį narystės dešimtmetį.

Jeigu norite nusišypsoti Europai didžiulėje „gyvoje“ ES vėliavoje, kviečiame visus pasigaminti mėlynas popierines kepurėles ir balandžio 30 d. 14 val. ateiti į Daukanto aikštę. Daugiau informacijos apie šią akciją rasite puslapyje http://www.prezidentas.lt/. Jei nesugalvojate, kokią kepurėlę pasigaminti, ją parsisiųsti galite iš čia - tereikės susilankstyti.

Kepurėlės lankstymo instrukcija - žemiau:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)