DELFI skaitytojas stebėjosi, kaip nesirūpinama buvusiu statiniu.
 
„Žolės apaugusios, sienos pelija, langai išmušinėti, signalizacija kaukia antrą savaitę - niekam niekas neįdomu. Tai ką, jos (buvę mokyklų pastatai – DELFI) dabar taip ir liks vaiduokliais? Bent kas prižiūrėtų minimaliai, ten dar vaikai kartais įlenda į tą mokyklą, velnias žino, ką ten veikia (...). Nemanau, kad čia vienintelė tokia mokykla Šiauliuose. Dar atkreipkite dėmesį į žolės dydį – ją pjauti reiktų vien dėl gyvenamųjų namų, vien dėl to, kad vaikai, šunys vaikšto, o ten erkių tai tikrai milijonas“, - piktinosi skaitytojas, atsiuntęs apleisto mokyklos pastato nuotraukas.


 
DELFI apie apleistos mokyklos likimą pasiteiravo Šiaulių miesto savivaldybės viešųjų ryšių specialistės Jūratės Rauduvienės. Pasak jos, statinys įtrauktas į privatizuojamų objektų sąrašą. „Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo skyrius informuoja, kad buvęs Gytarių progimnazijos pastatas, adresu Kviečių g.7, yra įtrauktas į privatizuojamų objektų sąrašą. Šiuo metu rengiami dokumentai jo privatizavimui. Daugiau neužimtų mokyklų pastatų Šiauliuose nėra“, - nurodė ji.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)