Aš turėjau išvažiuoti, o ji liko... Bet neilgam. Mažylė sulaukė manęs, ir šį šeštadienį jau saldžiai ir šiltai miegojo mano namuose.

Prieš savaitę ji turėjo naują antkaklį ir antkaklį nuo parazitų, šeštadienį abu buvo nuimti. Nežinau, ar ją tiesiog išleidžia palakstyti šalia judraus S. Batoro kelio, ar ją išmetė kaip šiukšlę piliakalnio soduose. Tačiau pamačius kaip ją puola 3 šunys, negalėjau laukti.

Kalytė yra gan smulki, jai apie 1,5 metų, sveria vos 5,5 kg, nors, pasak veterinarų, tai normalus svoris tokio ūgio šunytei. Košės ir konservų nevalgo, tik sausą maistą. Valgo iš rankų, žino komandas „sėdėt“ ir „gulėt“.

Čipo neturi, nesterilizuota. Visus reikalus atlieka lauke ir greitai. Labai sportiška, komunikabili. Į katinus reaguoja ramiai, nepuola, nepratusi būti viena, nes uždaryta gailiai verkia. Gali lengvai pragraužti medžiaginį pavadėlį, tad gali būti, kad tiesiog pabėgo.

Pradžiai ieškomi tikrieji šeimininkai. Gal pasigedot savo gražuolės, gal Jūsų vaikas negali užmigti be šios mažylės kriuksėjimo?

Prašau skambinkite tel. 867879127

Norintys ir galintys priglausti kalytę irgi drąsiai kreipkitės.