- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Artėja žiemos sezonas, o jis, kaip žinia, muzikantams – didysis darbymetis. Su merginomis ruošiame naują dainą, įdomų projektą, jau netrukus išvysiantį dienos šviesą. Taip pat nemažai veiklos turime ir atskirai: Eglė, kaip dauguma normalių žmonių, kasdien keliauja į darbą, Dileta vis dar kremta mokslus ir puošia TV3 eterį, o Giedrė su Akvilė įnirtingai ruošiasi netrukus vėl prasidėsiančioms miuziklo „Velnio nuotaka“ gastrolėms.

- Kaip manote, ar projektai jus pakeitė?

- Nemanome, kad tai pakeitė mus, kaip asmenybes. Likome su savu požiūriu, savais įsitikinimais, tačiau išmokome būti lankstesnės, labiau įsiklausyti į kito nuomonę. Esate labai veiklios. Kaip visur suspėjate? Nebelabai jau ir spėjame, nors esam pripratusios prie savotiško grafiko: taip vadinamos darbo dienos mums kiek laisvesnės, kartais galime ir ilgiau pamiegoti, tačiau kai dauguma žmonių ilsisi, mūsų darbai tik prasideda.

- Kaip manote, kokius tris bruožus turi turėti sėkminga grupė?

- Sėkmingą grupę turėtų sudaryti talentingi žmonės, galintys dainuoti, susikalbėti tarpusavyje ir patraukti publikos dėmesį. Deja, sėkmė priklauso nebūtinai nuo to.

- Ar artimiausiu metu planuojate išleisti naują dainą? Gal atskleisite jos pavadinimą ar bent keletą eilučių?

- Skėčiai, fejerverkai, deimantai, žaliuojančios pievos, kepti sumuštiniai... To mūsų dainoje turėtumėte nerasti. Nebent pasižymite itin lakia vaizduote.

- Kaip pasitikote rudens sezoną?

- Apsimuturiavusios šalikais ir iš spintos gilumos išsitraukusios storesnius paltus. O ir darbų gausa neleido atsikvėpti.

- Kiekviena iš jūsų yra ryški asmenybė. Ar niekada nekilo noras pradėti solo karjerą?

- Tuo ir keista ta mūsų grupė - keturios solistės vienoje vietoje, kiekviena su sava spalva ir charakteriu. Bet kol kas scena mus atlaiko. O esant didesnei kompanijai ir keliauti po Lietuvą kur kas smagiau.

- Nesiveliate į jokius skandalus. Ar jums nereikia reklamos? Juk dauguma tai daro noriai.

- Mums vos užtenka laiko repeticijoms ir koncertams, tad kurti strategijas ir reklamuotis dirbtiniu būdu tiesiog nespėtume, o ir reikalo tam nematome. Kiekvienam - savas kelias.

- Kokia merginų grupė jums yra pavyzdys?

- Šiuo klausimu mūsų skoniai išsiskiria. Nors džiaugiamės, kad sutampa nuomonė dėl pavyzdžių, kuriais sekti nereikėtų.

- Esate optimistės, pesimistės ar realistės?

- Tikriausiai vyrauja optimistės ir realistės. Vienos kartais įneša tikėjimo ir vilties, o kitos viską pasveria sveiku protu. Paprastai viskas priklauso nuo situacijos.

- Kokių tikslų ir siekių ateityje turite grupės atžvilgiu?

- Jų yra kiek daugiau nei galimybių visa tai šiuo metu įgyvendinti. Kad jau to laiko taip trūksta, gal reiktų visoms kartu išlėkt kur paatostogaut?

- Kas jus vienija?

- Botanika, aistra geodezijai ir archeologijos paslapčių tyrinėjimo meno atradimo šaknys.

- Kaip kilo mintis grupę pavadinti „4 Roses“?

- It iš dangaus nukrito. Tąsyk dangus originalumo nestokojo.

- Su kokiu teiginiu jūs niekada nesutinkate?

- Kad visi vyrai kiaulės.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Kuo daugiau šypsokitės. Žmonės iškart ims spėlioti, ką turite omenyje!