Katinukai – labai mieli, linksmi, tvarkingi. Visiems sulašinti lašiukai nuo kailio parazitų, išvalytos ausytės, visi gavę vaistukų nuo kirminų. Jiems labai reikia namų, nes moteris garbingo amžiaus, ji pati savimi jau nelabai gali pasirūpinti. Nesužiūri, katinėliai išbėga į kiemą, o šalia – labai judri gatvė. Sūnus labai myli gyvūnėlius, bet jam rūpintis 5 katinais (turi dar vieną sterilizuotą močiutės katę) taip pat yra sunku.

Tad susipažinkim.

Trispalvė katytė. Ilgesnio plauko, labai gražių ryškių spalvų, gintarinėm akutėm. Smalsi, bet neįkyri. Kažkodėl nepatiko fotografuotis.

Pilkutis (nuotraukoje spalvos gavosi tamsesnės, gyvai jis pilkas su baltu). Taip pat ilgesnio plauko. Pats kukliausias, ramiausias iš trejetuko. Vienintelis neprotestavo, kai buvo valomos ausytės, kantriai iškentė procedūras, tik žiūrėjo savo didžiulėm akutėm.

Juočkis. Smalsiausias, drąsiausias, jau sugebėjęs pabuvoti kieme, o valant ausis rėkė už visus tris. Tiesa, valgo taip pat už tris...

Katinukai – Panevėžyje, bet atsiradus potencialiems šeimininkams, bus iš karto atvežti į Vilnių.

Labai norime rasti jiems šeimininkus, kurie supranta, kad gyvūnėlis ne žaislas, ne tik džiaugsmas, bet ir atsakomybė, taip pat tokius, kurie supranta sterilizacijos svarbą, o daug meilės ir išdaigų mes jums garantuojame.

Dėl katinėlių galite kreiptis telefonu 8 683 68503 (Dalia, Panevėžys, Vilnius).