Taip dvi smulkutės, sutrikusios sesės atsidūrė Ukmergės gyvūnų sanitarinėje tarnyboje. Kaip visada ateina laikas, kai kažkam pasiseka tiesiog greičiau: vieną dieną Šarkutė liko viena, o jos sesė spirgėdama iš nekantrumo, iškelta galva žygiavo šalia naujų savo šeimininkų, kartais vis grįžčiodama atgal į sesutę ir mintimis siųsdama linkėjimus, kad ir jai pasisektų rasti namus.

Ukmergės gyvūnų sanitarinėje tarnyboje šios gražuolės vardas buvo Pamaiva, galbūt todėl, kad vis tikėdamasi, kad atėję žmonės yra jos būsimieji šeimininkai, ji vingiuodavo savo margą uodegėlę ir stengėsi sužavėti visą pasaulį, o jiems išėjus tyliai vildavosi ir tarsi guosdavosi: „Nieko tokio, dar truputį pasipraktikuosiu ir jau kitą kartą aš pakerėsiu juos!”

Slinko dienos, o Pamaivos žvilgsnis pro grotas darėsi vis liūdnesnis.

Žinojome, kad šioje vietoje per ilgai užsibuvę gyvūnai, nerandantys namų, tiesiog užmigdomi, tad pradėjome kaip ir Pamaiva jausti nerimą, kad jos laikrodukas tiksi vis greičiau. Norėjome nutraukti tą tvyrančią įtampą jos mažoje galvelėje. Ir taip Pamaiva atkeliavo į Vilnių, į „Naminukų“ globą, pas geriausią šuniukų globėją Astą ir čia jos nespaudžia joks gyvybei pavojingas terminas!

Dabar Pamaivos vardas Šarkutė! Ši gražuolė skiepyta, jauna, maždaug 1-2 metų, draugiška, prieraiši, greitai atsirenkanti „savus“ ir garsiu lojimu duodanti žinoti apie svetimus. Na ir kas, kad mažytė, kad kartais primena komiškus „multikų“ personažus, ji nusiteikusi rimtai saugoti savo namus ir būsimus šeimininkus! Šarka puikiai tiktų tiek šeimai su vaikais, tiek vyresniems žmonėms. Nors ir jaunutė, aktyvi, bet kartu greit prisitaikanti ir supratinga.

Žavioji Šarka ieško namų! Nedidelė kalytė, puikiai tinkanti gyvenimui bute, laukia savo vienintelių šeimininkų ir svajoja sulaukti savo sėkmės istorijos. Norėdami suteikti šiai gražuolei namus, skambinkite globėjai Astai 8 614 69186 (Vilnius). Transportas organizuojamas ir į kitus miestus.

P.S.: naujiesiems šeimininkams „Naminukai” šią gražuolę sterilizuotų už savo lėšas.