Tad įtariama, kad šis mažas Savanoris (taip jau jį pakrikštijom) buvo atvežtas ir už pakarpos ištrenktas prašyti išmaldos ir savarankiškai išgyventi. Mažam rainam padarėliui ne vieta gatvėje, todėl kačių mylėtoja ėmėsi saviveiklos ir plikomis rankomis supakavo pasimetėlį. Jam buvo šokas!

Iš pradžių bandė vaidinti piktą suaugusį katiną, vėliau kiek atlyžo ir susivokė, kad prie Prezidentūros tikrai nėra kotletais kvepiančių šiukšlių konteinerių. Savanoris – veterinarijos klinikos stacionare, nes laisvų savanorių nėra, visi globėjai perpildyti. Katinėlis – kriptorchas, viena sėklidė pilvo ertmėje, todėl laukia sudėtinga, bet būtina kastracija.

Žinoma, prireikė ir krūvos vaistų nuo parazitų, dar laukia skiepai bei vitaminai, kad ponaitis greičiau sustiprėtų, atsigautų. Brangiausiai kainuoja stacionaras, kuriame katinėlis turi praleisti kelias savaites. Išlaidų laukia tikrai nemažai. Būsime dėkingi už Jūsų paramą.

Norėdami paremti šį rainiuką, paskyroje rašykite „Katinėliui Savanoriui“. Po visų būtinų procedūrų paskiepytas ir sustiprėjęs po operacijos katinėlis ieškos ir naujų namų. Savanoris – dar visai jaunutis, paaugliukas. Jei jau dabar juo susidomėjote, susisiekite. Ačiū už Jūsų pagalbą.

Koordinuojančio globėjo tel.nr. 861248486. Mūsų kontaktai – tel. nr. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.