Šiandien pristatome jums kitus beglobiukus, dalyvaujančius mūsų skelbiamoje akcijoje, kurie ne mažiau nei kiti nori džiaugtis saulute, žydinčiomis pievomis, nori būti jūsų kompanjonais šią vasarą. O galbūt visą likusį gyvenimą...?

Miksas (1 nuotrauka): gintarinio kailio vidutinio ūgio senjoras, labai nori į žalią žydinčią pievą, nori kaitintis saulutėje ir kvėpuoti grynu oru. Gyvūnų sanitarinėje tarnyboje buvo apsirgęs net du kartus ir labai kosėjo, siekiant išvengti trečiojo susirgimo, pervestas į LGGD Vilniaus skyriaus vagonėlį. Apsilankius pas veterinarus, paaiškėjo, kad sunkaus gyvenimo nualinta Mikso širdutė: tyrimai rodo ūžesius. Šunelis tenori pagaliau sulaukti ramaus, saugaus gyvenimo.

Čita (2 nuotrauka): šią energingą ir grakščią damą net nesinori vadinti senjore, nors reikalingą skaičių metų ji jau turi (apie 8 metus). Čita gyvybinga, žaisminga, liekna tigrinė gražuolė. Labai meili ir švelni, mėgstamiausia būsena – priekinėmis letenomis apsikabinus ir prisiglaudus prie žmogaus. Būtų puiki draugė ir kompanjonė ne tik šiai vasarai, tačiau ir visam likusiam gyvenimui!

Džonis (3 nuotrauka): nepaisant amžiaus (apie 7 metus), tai šuo pačiame jėgų žydėjime, stebinantis savo išorės ir charakterio kontrastais: stambus, tvirtas kūnas, kuriame slepiasi švelni širdis ir daug švelnumo, o nuo snukučio nedingsta šypsena. Pasitikdamas skabiu lojimu, Džonis visaip bando prisiprašyti savanorių dėmesio ir paglostymų.

Stela (4 nuotrauka): ši nedidelio ūgio ir smulkaus sudėjimo damutė dar tolokai iki senjorų amžiaus, jai tik apie 3 metus, tačiau savanorėms skauda širdį, kad ši nuostabi kalytė vis dar vagonėlio narve, tad siūlome ir ją jus į vasaros drauges! Nepaprastai tvarkinga, nekantriai laukia kiekvieno pasivaikščiojimo, tad kokia būtų laiminga, neribotai galėdama leisti laiką lauke! Meili, švelni kalytė, tikisi pavergti vieno iš jūsų širdį.

Su šiais ir kitais LGGD Vilniaus skyriaus globotiniais kviečiame atvykti susipažinti gyvai. Garantuojame, kad neliksite abejingi!

Taip pat prašome atkreipti dėmesį ir į šunelius, laukiančius gyvūnų sanitarinėje tarnyboje „Grinda“ - ten taip pat glaudžiasi daug mažų ir didelių, jaunų ir senų beglobių, kantriai laukiančių savojo šanso ir bilieto į naują laimingą gyvenimą!

Kontaktai: Giedrė 8-676-71317