Vasa taip suviduriavo, jog iš Utenos globos namų buvo atvežta į kliniką Vilniuje kur, nors ir nerasta viduriavimo priežastis, tačiau pritaikius tinkamus antibiotikus ir keletą dienų stačius lašelines, kalytė visiškai atsigavo, pradėjo valgyti ir ėmė tvarkytis lauko reikalai. Viduriavimas stabilizuojasi (atliktas testas Parvo viruso nerodė, globos namuose kiti šuniukai, turėję su Vasa kontaktą, neserga, atlikti išmatų tyrimai ir nei parazitų, nei pirmuonių irgi nerasta).

Dabar Vasai būtina tik gerai maitintis (ryžių košė su vištiena būtų geriausia) ir šiltai gyvenant stiprėti. Klinikoje laikyti ir brangu, ir netikslinga, o ir tas faktas, kad namuose ir sienos gydo, verčia jai ieškoti tų nuolatinių ar laikinų namų. Negalima jos dabar tokios, tik pradedančios taisytis, į voljerą, į šaltį - jai reikia namų globos.

Ieškomi turintys praktikos su šunimis, juos labai mylintys, galintys prireikus (tpfu tpfu tpfu - to neprireiks, tačiau atmesti to irgi negalim) nuvežti į kliniką, laikini globėjai. Su ja vargo nebūtų jokio, nebent pernelyg sunku po to su ja išsiskirti - atiduoti į nuolatinius namus. Vasa myli vaikus, paklusni, ramaus būdo, protinga ir tiesiog nuostabi! Tapkite jos laikinais globėjais ir patys įsitikinsite.

Kas galite pagloboti kalytę, kol Vasa visiškai atsigaus, skambinkite tel. 8 612 329 62 arba 8 672 141 89 (Vilnius)