Vieną gegužės vakarą sulaukėme skambučio iš mergaitės, pranešusios apie kieme rastą kačiuką. Ji buvo susirūpinusi dėl mažylio, skambino kelis kartus, nes dėl jo jaudinosi ir nerimavo. Sutarėme, kad mažylį paimsim, kai atsilaisvinsim ir paprašiau mergaitės jį nors trumpam priglausti.

Kasparui pasisekė, kad jį rado tokie geri vaikai. Jie ne tik pamaitino, pagirdė kačiuką, bet ir įkurdino jį dėžutėje, kurią pastatė laiptinėje. Dėžutė buvo supakuota taip, kad Kasparui pakaktų oro, tačiau nesugebėtų pasprukti. Taip pat virš dėžutės, ant laiptinės langų, buvo paliktas informacinis raštelis laiptinės gyventojams, kad dėžutėje gyvena kačiukas, kurį paims gyvūnų prieglauda.

Labai smagu matyti, kad vaikai yra neabejingi ir nepatingi įdėti daug pastangų, kad katinėliui būtų suteiktas šansas pažinti savo laimę.

Pas mus Kasparas pateko sulysęs, bet nuotraukose to nematyti, nes visus "netobulumus" pridengia kuo tobuliausias, minkštutis ir švelnutis kailiukas. Jis šarmingas - nuolat žvelgia klausiančiai nustebusiu žvilgsniu, ant ausų galiukų pūpso minkštučiai ir ilgi pūkeliai, o ūsų ilgumas - neišpasakytas. Po kaklu Kasparas pasirišęs nei tai kaklaraištį, nei tai "varlytę", matyt kažką naujo ir baisiai madingo, o kaipgi kitaip, juk jis - charizmatiškas vyrukas.

Paimtas ant rankų ir glostomas Kasparas mėgsta skleisti Karlsono motorėlio garsą. Kaip ir dera jaunam džentelmenui, jau moka naudotis kraiko dėžute.

Kasparas labai laukia savo namų.

Dėl jo galite skambinti 8 623 51424 (VŠĮ Lūša)