Kol kas viskas dar visiškai neaišku, dėl daugumos klausimų turime atviras, neužpildytas erdves. Todėl ir rašome taip - pusiau aiškiai, pusiau miglotai.

Bet kai kas aišku – nuotraukose matote kokioje mes stadijoje esame dabar. Ir iki žiemos, iki šalčių mes privalome ten įsikelti. Tikriausiai dabar ir jums aiškiau - kas verda mūsų galvose, kaip „smagių minčių čiūčiuojami užmiegam ir džiugiai, be rūpesčių keliamės“. Tiesą sakant tikro džiugesio kol kas nėra. Kol kas tik nuolatinis, dieną naktį neapleidžiantis galvos skausmas. Kaip? Ką? Iš kur? Už ką?

Jei dabar turėtume išvardinti viską, ką turime padaryti, kokios dėl to problemos, kiek tam padarymui mums reikia lėšų ir pan., tai šis laiškas ilgai nesibaigtų, o už lango spėtų sutemti. Tad kol kas prašome tiek – mums reikia visko - likučių, atraižų, atkarpų - buvusių naudotų ar naujų:

Plytelių (grindims, sienoms);
Glaisto plytelėms;
Dažų (taip pat įrankių jiems ant sienų užtepti);
Laminato (jį naudosim būdų, gardų vidui);
Tinklo (geriausia, žinoma, tinklinės tvoros elementai);
Kriauklės;
Veikiančio šaldiklio, šaldytuvo, dujinės viryklės.

Tiesa, turime dar vieną šaunų prašymą – pasiūlymą: o gal jūsų šeima, pvz., tėtis ir vaikučiai (gali būti ir pilnamečiai) norite/galite išklijuoti vieną (arba daugiau) būsimų globos namų sieną plytelėmis ir kampe pasirašyti?). O gal norite sumeistrauti būdą ir ją mums padovanoti? Galėtumėt ir lentelę virš angos prikalti: „Nuo Simo ir jo tėčio šiam šuniukui“. Labai gražiai ir šauniai atrodytų... Kviečiam ir firmas - būdos su jų logotipais! Juk taip gražu! Labai lauktume ir tokios iniciatyvos.

Kažką gausim, kažką rasim, o kas liks, tą reikės pirkti, gaminti... Todėl labai reikalingi ir pinigėliai. Jų labai labai reikia... Šiek tiek nedrąsu prašyti, bet prašom!

Jau dabar pradėjom masinę šiltintų būdų gamybą (pradžiai gaminam 25 vnt.), pradėjom voljerus projektuoti (pradžiai reikia visiškai naujų, išmontuojamų - pernešamų bent 20,) gaminti ir vėl iš naujo projektuoti ir kitaip, kitokius gaminti, nes procese vis kyla minčių, patobulinimų. Taigi, pinigus jau leidžiam (metalui, medienai, apšiltinimo medžiagoms ir t.t.), o ūkis dabartinis nei traukiasi, nei mažėja - pilna kaip visada. Todėl jau iš anksto esame dėkingi, kad padedate mums, o mes darom ką galim, kad padėti jiems.

Šiuo metu globos namuose gyvena 60 šunų ir virš 50 kačių (dar apie 30 kačių pas savanorius - globėjus ir dar keliasdešimt kačių ir kačiukų, kurių priėmimą į globos namus esame atidėję, prašydami žmones globoti savo namuose iki padovanojimo, o mums pagal galimybes juos remiant maistu, kraiku - kad tik laikytų, nes globos namuose nei pyragai kačiukams, nei tiek vietos yra). Neužmirškim dar nuolatos globojamų apie 10 gandrų, kurių išlaikymas - aprūpinimas maistu - yra mūsų pareiga.

Dėl visų pasiūlymų, ką galite padovanoti mums, prašau skambinti tel. 8 612 329 64, arba rašykite el. paštą info@gyvunugloba.com. Labai lauksime ir būsime dėkingi.