Fausta patvirtino, kad trauma labai rimta – katytė nebestato sutinusios, skausmingos kojos ant žemės ir visa persisukusi eina ją iškėlus. Tiesa, kailis po vaistų nuo parazitų atauginėja.

Negalėjome laukti, nes katytei siaubingai skaudėjo. Gegužės 12 d. pavyko mažiukę surasti krūmuose ir įsisodinti į boksą. Keliavome pas gydytojus.

Rentgenas nedžiugino – reikės veržti varžtais kojos sąnarį ir iš vietos išėjusį kaulą. Operacija, po kurios Uma turėtų pasveikti, neišvengiama. Katytei nėra metų, ji labai jauna. Anot studentų, Umą galėjo sužaloti tik automobilis, nes bendrabučių gyventojai neskriaudė mažylės.
Labai prašome visų prisidėti prie operacijos ir gydymo. Taip pat bus reikalinga globa.

Katytė Uma palikta stacionare (diena ten mums kainuoja 24 litus). Trečiadienį, po operacijos, ją turėsime paimti iš stacionaro. Iki tol reikia surasti laikiną globą. Duosime narvą ir globos priemones. Uma labai gera ir švelni, problemų tikrai neturėsite.

Apžiūra ir rentgenas – 120 litai. Operacija kainuos apie 400 litų. Vėliau bus reikalingos pakartotinės apžiūros ir vaistai – jų kaina apie 150 litų.

Visų labai prašome pagalbos. Nepratę gyventi lauke vargšai gyvūnai amžinai papuola į bėdą – arba juos nuskriaudžia pikti žmonės, arba automobilio ratai. Labai ačiū.

Susisiekti: +370 615 58898; +370 689 73782; info@rainiukas.lt („Rainiukas“)