Iš pūkuoto, susigūžusio ir į krūvą susispietusio būrelio į juos žvelgė trys poros išsigandusių, bet kartu ir smalsių akučių. Trys verkiančios katytės, trys minkštais ir ryškiais lyg rudens spalvomis išdažytais kailiukais sesutės mažylės buvo išduotos neatsakingų žmonių, kurie laiku nesugebėjo sterilizuoti savo augintinės, o jos palikuonis ramia sąžine pasiuntė myriop.

Jie nepanoro katytėms ieškoti namų patys, jiems nerūpėjo tolesnis sesučių likimas. Yra kaip yra. Nemoralizuosime. Tik labai trumpai, bet garsiai pranešime gerą žinią – jos jau pasiruošusios keliauti į tikrus namus. Pusmečio amžiaus Molė, Mika ir Meta - bendraujančios, jaukios, guvios, sveikos. Visos sterilizuotos ir paskiepytos, puikiai naudojasi kraiko dėžute bei draskykle.

Molė - tikrų tikriausia mamyčiukė, dievinanti žmogaus kompaniją, mėgsta būti imama ant rankų ir glostoma, glostoma, glostoma... Miela ir žaisminga Molė parodo savo laibą balselį prašydama dėmesio ar maisto. O rytais labai mėgsta įsitaisyti po antklode ir murkti kol... vėl užmiega.

Mika - miela ir žaisminga katytė, mėgstanti žmogaus dėmesį, skaniai pavalgyti ir kaip įmanoma daugiau žaisti. Dievina, kai į žaidimus įsijungia ir žmogus, mėto jai kamuoliuką, tampo plunksneles.

Mėta - tikra aktyvistė, dievina žaidimus, kamuoliukus, virveles, jai puikiausias žaislas net riešutas. Svarbiausia, kad būtų su kuo žaisti. O pavargusi mėgsta prisiglausti prie žmogaus, būti paimta ant rankų ir paglostyta, kol galiausiai užsnūsta. Trys kažkada niekam nereikalingos nuostabiai gražios katytės šiandien ieško namų. Tikrų, jaukių, savų...

Jeigu Jums patiko viena arba dvi (o gal ir visos trys?) sesutės, jeigu esate pilnametis, atsakingas ir mylintis gyvūnus žmogus, jeigu suprantate, kad gyvūnėlis į šeimą atkeliauja ilgam, prašome paskambinti globėjai tel.nr. 861048187 arba parašyti aviada88@gmail.com (Vilnius)