Keturi pagrandukai atkeliavo į „Naminukų“ globą tam, kad gautų šansą būti saugūs, sotūs, turėti vardus, surasti namus ir gyventi kitaip nei gatvės katinėliai. Vienam iš broliukų jau pasisekė – jis trypia linksmai rožinėmis pėdutėmis savo namuose. O štai likusi trijulė viltingai laukia savo dienos, kada kažkam taps ypatingi ir vieninteliai.

Gražuolė Koala – pilka rainiukė, vienintelė šeimoje, kuri gimė ne balta. Juokais ją vadiname „mamytės dukryte“, nes nuo pat mažų dienų jos klauso, neprieštarauja, nemaištauja ir žino, kad kaip „mama pasakė“, taip ir bus. Ji rami, mergaitiška, švelni.

Baltuką Vampį būtų galima vadinti savo sesutės Anojos dvynuku, tačiau geriau pažinus pradedi matyti žvilgsnio, manierų skirtumus ir supranti, kad kiekviena balta spalva vistiek yra kitokia! Vampis – tikras „berniokas“, nors dar baikštokas, be galo smalsus, visada su mumis maloniai pasisveikina savo vampyrišku „šššššš“.

Anoja – tikra ledo princesė, vikruolė, greituolė, kuri išvaduota iš savo „tvirtovės“ (krūmynų) buvo paskutinė, ir, žinoma, priešinosi iš paskutiniųjų. Mažais žingsniukais ji pradeda pažinti žmogų ir suprasti, kad išplėšdami ją iš gatvės gyvenimo, mes neketinome jos skriausti.

Kačiukai gimė balandžio 13 d. (jiems 3 mėn.), visi švaručiai, beprotiškai gražūs, „nukirminuoti“, naudojasi kraiko dėžute ir vis dar paslapčia prieš miegą seka vienas kitam pasakas apie žmogaus blogybes, todėl manome, kad kuo greičiau mažyliai turės galimybę su savo žmogumi susipažinti individualiai, tuo greičiau patikės, kad tos pasakos buvo iš piršto laužtos. Jei galite vienam iš šių nuostabių kačiukų padėti versti naują gyvenimo puslapį ir parodyti, ką iš tikrųjų reiškia TIKRI namai, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius).