Tačiau Peri mažiausiai linkusi dūsauti dėl savo nelaimių. Po kelių mėnesių nelaisvės prieglaudoje, patekusi į „Naminukų“ namų globą, ji bando atsigriebti už netikusiai praleistą laiką – kada bepažiūrėsi, švyti džiaugsmu ir noru bendrauti.

Peri yra tvarkinga, paskiepyta ir laukia tikrų šeimininkų. Primena Džeko raselo mišrūną, todėl yra judri, bet tikrai ne hiperaktyvi. Nekelia namie sumaišties, nepridaro betvarkės. Ji beveik „universali“ kambarinė (8 kg) kalytė, t.y. nekelianti būsimiems šeimininkams jokių ypatingų reikalavimų, aišku, su sąlyga, kad skirsite pakankamai laiko pasivaikščiojimams (ar turite aptvertą teritoriją prie namų, kur ji galėtų palakstyti), ar bent namie kartu pažaisite mėtydami kamuoliuką.

Pati Peri galvoja, kad labai apsidžiaugtų, jei naujoje jos šeimoje jau būtų šuo, kuris sutiktų retkarčiais su ja pažaisti, nes su šunimis ji sutaria puikiai. Su katėmis ją reiktų supažindinti palaipsniui, nes kieme ji linkusi jas pavaikyti.

Tad įsimeskite į kišenę skanėstą (Perei labai patinka mintis, kad trumpiausias kelias į šuns širdį eina per skrandį) ir pirmyn! Susipažinti su šauniąja Peri, kuri pasiruošus dalintis meile, gera nuotaika ir savo gyvenimu.

Jei Jūs ieškote puikios draugės, Peri laukia skambučio tel. 8 614 69 186 (globėja Asta, Vilnius).