Mergina kreipėsi į policiją, tačiau niekas nekreipia dėmesio, visos institucijos atsisako atvykti, duoda gyvūnų globėjų telefonus. Ką gali padaryti gyvūnų globėjai, kurie neturi jokių įgaliojimų ir negali surašyti net administracinio pažeidimo? Nieko, tik rizikuoti savo sveikata ir važiuoti arba nevažiuoti gelbėti gyvūno.

Tai va, ir rizikuojam kas kartą, nežinodami, ką rasime, ar patys nebūsime užpulti. Atvykus patenkam į landynę, kur jau neaišku, kelintą dieną geriama, visur mėtosi buteliai. Pasitinka visiškai girta moteris, einame į vidų, kur uždaryta jaunutė šunytė. Prašome parodyti šuns maistą, tačiau maisto nėra, skiepų pažymėjimo nėra. Klausiame, ar šiandien mušė šunytę, atsako, kad taip, gavo per snukį, nes sugraužė batus. Suprantam, kad jei šunytė čia liks, jos likimas bus aiškus. Tačiau moteris nenori atiduoti kalytės, ji verkia, kad ją myli. Klausiame, kur maistas, kodėl ji nevedžiojama. Tačiau vienintelį ką girdime – ji man reikalinga, aš ją myliu. Ritasi girtos ašaros.

Taip, Aza reikalinga, kaip ta, kuri niekada neišduos, kurią gali daužyti, o ji laižys tau rankas, taip, ji reikalinga, kad nulaižytų girtas ašaras, taip ji reikalinga išlieti įtūžį dėl nesusiklosčiusio gyvenimo...

Iš kito kambario girdisi girti keiksmai, norime kuo greičiau išeiti. Mums pavyksta išeiti su Aza iš tamsaus prirūkyto ir degtine prasmirdusio kambario. Aza – jau saugi, paskiepyta kompleksiniu skiepu, globojama „Beglobio“ prieglaudoje. Aza – nuostabi, tikinti žmogumi, apie 8 mėn., labai draugiška, protinga, aktyvi, švelni kalytė. Šiai mažutei ieškome atsakingų ir mylinčių žmonių, kurie priglaudę Azą turės pačią nuostabiausią draugę pasaulyje.

Dėl Azos skambinkite tel. 8 684 74 049, 8 652 25 229 arba rašykite el. paštu: info@beglobis.com. Daugiau šuniukų nuotraukų galite rasti „Beglobio“ prieglaudos internetinėje svetainėje.