Neaišku, kas atsitiko Gailei. Galbūt ji kažkam pamaišė, galbūt kažkas spyrė jai į pilvą, nes sumušta pilvo sritis, šlapimo pūslėje pilna kraujo krešulių, katytė šlapinasi krauju. Kiekvieną kartą imant Gailę į rankas, katytė labai dejuoja.

Susisukusi į kamuoliuką, sustabarėjusi Gailė kentė visas reikalingas procedūras. Veterinarijos klinikoje Gailei buvo suleisti prieššokiniai vaistai, pastatyta lašalinė, atlikta echoskopija ir rentgenas. Šiuo metu Gailė stebima veterinarijos klinikoje, jai leidžiami vaistai, lašinami skysčiai. Galime tik laukti ir tikėtis, kad nepavėlavome, kad pagalba suteikta laiku, kad Gailė pasveiks. Jūsų labai prašome pagalbos.

Gyvūnų, kuriems reikia padėti, yra labai daug, o be jūsų paramos to negalime daryti. Labai prašome padėti sumokėti veterinarijos klinikai už Gailei atliktas procedūras – echoskopiją, rentgeną, vaistus. Lėšas galite pervesti į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „Sumuštai Gailei“. Sąskaitą rasite mūsų „Beglobio“ interneto svetainėje.

Gyvenantys užsienyje taip pat galite padėti ir paramą Gailės gydymui pervesti per „PayPal“ sistemą. Šiuo metu Gailė laikoma veterinarijos klinikoje. Jei norite ją aplankyti arba nuvežti savo piniginę paramą jos gydymui, galite atvykti tiesiai į kliniką, esančią Filaretų g. 35, Vilniuje. Pasiteirauti apie Gailę galite paskambinę tel. 865244093 arba parašę el. paštu info@beglobis.com.