Vargšė bėginėjo nuo žmogaus prie žmogaus, prašinėjo net ne maisto, bet meilės. Vieno paglostyta, dešimties paspirta... Tikriausiai nenustebinsiu nieko, parašydama, kad glostė vaikai, spardė suaugę...

Skubiai ieškome žmonių, kurie galėtų šiam nuostabiam Dievo kūriniui pasiūlyti namus, nes likti ten, kur dabar ji glaudžiasi, šiurkštukė negali. Laikinai priglausta malkinėje, kur nešals ir kasdien galės prisikirsti maisto iki soties. Kalytė nuostabi, labai mylinti žmogų. Pirma kartą mus pamačiusi išbučiavo, uodegiukas dirbo kaip mažas propeleris, į užsegtą pavadėlį nereagavo. Taip džiaugėsi, kad pagaliau ją pastebėjo, kad nereiks šaltų naktų leisti po atviru dangumi, kad būdama be galo alkana, net nesusidomėjo jai siūlomu maisteliu.

Dovanojama tik gyvenimui namuose, ne prie būdos, nes tai, kad ji kuo puikiausiai eina su pavadėliu, pati veda žmogų prie laiptinės durų, rodo, kad ji tikrai anksčiau žinojo, kas yra namų šiluma ir žmogaus meilė. Didžiausia laimė, kad ji, nepraradusi pasitikėjimo žmogumi, vis dar juo tiki, pasitiki ir myli.

P.S.: ar čipuota, nežinome, nes neturime galimybių patikrinti. Artimiausia klinika, kuri tai gali padaryti, yra už 50 km.

Būsime dėkingi visiems, kurie linkėdami šiurkštukei gero, pasidalins jos skelbimu.

Kontaktai: tel. 8 627 71 107, manpadek@gmail.com