Apie katino Šiagio nelaimę mums papasakojo jį pašeriančios moterys Karoliniškėse. Skridome akis išdegę, išgirdę jų pasakojimą: „didžiulis pūlingas, kraujingas auglys ant nugaros“. Kadangi esame susidūrę su tokiomis situacijomis, svarbu buvo nepavėluoti, kol infekcija nepažeidė vidaus organų ir gyvūnas nespėjo išsekti, smarkiai sukarščiuoti ir atvirkščiai - kritiškai sušalti.

Naktį, balandžio 24 d. Šiagį nugabenome į gydyklą, kur buvo sutvarkytas pūlinys. Liko didžiulė skylė. Suleista krūva vaistų, antibiotikai, vitaminai, žaizda palikta atvira, kad valytųsi. Procedūros kainuos apie 100-150 Lt.

Dabar jis gali keliauti į namų globą, kur gydymas kainuos apie 50 Lt („Baneocin“ miltukai), o antibiotikus, vitaminus turime. Arba liks stacionare ir prikapsės kosminė suma už stacionarą ir kasdienius žaizdos sutvarkymus. Diena stacionare su procedūromis kainuos apie 15-20 Lt. Todėl labai prašome Šiagį priglausti iki jis pasveiks. Reikalinga globa 2 savaitėms!

Vėliau galėsime paleisti į kiemą ir dovanoti iš lauko. Taip pat ieškome globėjų ilgesniam laikui (laimė, jei tik tokie atsirastų), nes katinas tikrai fantastiškas – draugiškas ir mielas, tikras džiaugsmelis.

Prašome paramos atliktoms vet. procedūroms ir stacionarui. Ačiū labai!

Susisiekti: +370 615 58898; +370 689 73782; info@rainiukas.lt („Rainiukas“ VšĮ)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)