Viskas prasidėjo nuo to, kad kaimynai išsikraustė, daiktus rūpestingai susirinko, o augintinę katytę „pamiršo“. O kur dings palikta katytė? Apsigyveno netoli namo, tarsi galvodama jog tai dar jos... Žinoma, nesterilizuota, tad pavasarį į pasaulį išleido keturis nepaprasto grožio kačiukus, kuriuos žmonėms parodė gerokai vėliau.

Šiuo metu katinėliams jau 6 mėn., drauge su mamyte jie sudaro 5 narių beglobę šeimą, kuri gyvena tiesiog kaimynų kieme. Katinėliai baikštoki, žmonių prisibijo, tačiau jaunučiai ir turi visus šansus adaptuotis. Tačiau nieko nedarant, situacija kryps tik į blogą ir kitą pavasarį šių vargšų katinėlių skaičius gali išaugti dvigubai, ar net trigubai.

Ieškome šiems katinėliams namų arba bent jau laikinos globos, kur jie turėtų galimybę adaptuotis ir geriau pažinti žmogaus gerumą. Jei stabdo mintis imti katinėlį tiesiai iš lauko, būsimiems šeimininkams savo lėšomis galėtume sutvarkyti (kastruoti/sterilizuoti, nublusinti ir nukirminti) katinėlį ir į naujus namus išleisti jau visiškai švarų ir paruoštą.

Jei galite vieną iš jų priimti į laikiną globą, ar su visam, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius).

Taip pat prašome prisidėti prie šios šeimynėlės sterilizacijos/kastracijos ir padėti užkirsti kelią tolimesniam jų skaičiaus augimui. Paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą mokėjimo paskirtyje nurodant „Žiedų kačiukams“.