Beje, kad būtų sąžininga, paminėsim, jog įtariam, kad prieš kelias savaites galėjome kalbėti telefonu su jo šeimininkais, nes katino išvaizdą apibūdino būtent taip, kokį jį matome nuotraukose. Buvo pasakyta, kad greitu metu jie išvyksta, o mes paprašėme kuo skubiau atsiųsti informaciją ir katinėlio nuotraukas, kad galėtume padėt surasti jam naujus namus. Deja, tuomet nieko nesulaukę, nusprendėme, kad žmogus matomai rado kitą sprendimą (giminę ar pažįstamus), kas sutiko priimti šį gražuolį.

Bet štai - akibrokštas! Gauname tokio turinio laišką su nuotraukomis, kuriame matome didelio grožio baltą kaip sniegas naminį katiną, kurio, kaip teigiama, nebus kitos išeities, kaip tik išmesti, nors ir gaila. Kiek metų? Ar kastruotas? Kokio būdo...? Kaip matome šiame laiške, tai jau visai nesvarbu, svarbu tik tiek, kad „pasiimkit“ arba gatvėje atsiras dar vienas beglobis.

Mielieji, padėkime šiam išduotam gražuoliui! Jis turbūt net neįtaria kaip gali su juo pasielgti brangiausi jam žmonės! Jam skubiai reikia naujų namų arba bent jau laikinos globos iki padovanojimo! Laikiniems globėjams „Naminukai“ padėtų visais atžvilgiais.

Norintiems priglausti katiną, reikėtų susisiekti tel.nr. 8 605 28 682; 8 673 07 070 (Jolanta).

P.S.: jei patys negalite priglausti, labai prašome pasidalinti.