Net nereikia daug pasakoti ar rašyti apie tai, kaip jaučiasi išduotas gyvūnas. Pasižiūrėkite į jų nuotraukas iš ten, kur jie dabar yra. Jų žvilgsniai ir jų susigūžę kūneliai pasako viską...

Šie katinėliai ir katytės jau kastruoti, todėl dėl būsimų augintinių ar žymėjimo bėdų nebus. Jie labai laukia namų, kuriuose bus mylimi, kuriuose jų niekas nebeišduos.

1 nuotr. Reg. nr. 508. Kasparas - juodai baltas jaunutis katinėlis, kastruotas. Jo patekimo į sanitarinę tarnybą istorija graudi. Žaismingas, jaunutis kačiukas tiesiog įdrėskė nagučiu bežaizdamas. Dėl to buvo nubaustas ir atgabentas ten, kur jau nuo vasaros nemato saulės. Kačiukas ilgus mėnesius leidžia metaliniame narve. Priglauskite šį mažylį. Jam labai labai reikia namų.

2 nuotr. Reg. nr. 738. Jaunutė apie 2 m. katytė Lūšė nuostabaus ilgesnio plaukučio kailiuku. Lūšė gražuolė kačiukė - pūkuota, o kokia Lūšės uodega! Oho. Ši mažylė jau labai ilgai laukia savo žmogaus. Priglauskite šią gražuolę savo namuose.

3 nuotr. Reg. nr. 817. Trispalvė Kelija į sanitarinę tarnybą pateko iš labai žiaurios aplinkos - daug katinėlių laikiusi ir jais prekiavusi moteris jų nemaitino. Daugybė kačiukų išmirė nuo bado. Kelija išgyveno ir dabar šiai gražuolei labai reikia žmogaus, kuris ja rūpinsisi ir mylės. Kelija - labai meili katytė. Tiek iškentusi, ji vis tiek tiki ir pasitiki žmogumi.

4 nuotr. Reg. nr. 934. Persikas atiduotas iš namų. Kokia priežastis? Ar reikia išdavystei priežasčių? Katinėlis be galo gražus - visas oranžinis, akytės - didžiulės gintarinės, truputį ilgesnio plaukučio, pūkuota nuostabia uodega. Persikas išgyvena stresą ir labai laukia namų, kuriuose jo neišduos. Katinėlis kastruotas.

5 nuotr. Reg. nr. 958. Karolaną atnešė jaunas vyras. Ciniškai, be jokio gailesčio nubruko mažylį kaip šiukšlę, pareiškęs, kad išmes į gatvę, jei nepriims. Jautėsi ir matėsi, kad gyvūnas ten buvo nemylimas, kad juo buvo tiesiog kaip žaislu pažaista, kol buvo mažutis. Karolanas - jaunas iki metų katinėlis, meilus ir geras, jau kastruotas. Padėkite jam suprasti, kas yra tikri namai, kuriuose esi mylimas ir globojamas.

Jei galite padėti ir priglausti kurį nors mažylį, skambinkite tel.nr. 865244093, 865354521; kreipkitės el.paštu info@beglobis.lt