Kaisos ir Bandžio mamos skirtingos ir istorijos skirtingos, tačiau abu jau keletą mėnesių gyvena laikinoje globoje Vilniuje, bute, taigi, yra visiškai prisitaikę prie namų gyvenimo katinėliai.

Bandis - vyresnis, didesnis ir ilgaplaukis, labai gražus. Nepaisant to, kad yra tikrai stipresnis už Kaisą, jis jai užleidžia geriausius žaisliukus ir geriausias pozicijas juos medžiojant. Štai toks džentelnemas auga. Laukia aktyvios, energingos ir pozityvios šeimos ar žmogaus dėmesio. Kodėl? Ogi todėl, kad nors amžinasis variklis dar neišrastas, bet įtariame, kad Bandis jau įspėjo jo paslaptį! Jam aiškiai toks varikliukas įtaisytas. Turbūt jo varomoji jėga - smalsumas! Bandis labai draugiškas, nebaikštus, jaukus, pasiruošęs žaisti, kol tik jūs turėsite jam laiko, o lakstyti, varinėdamas kamuoliuką, gali ir pats savarankiškai. Taigi, tingiems ramybės mėgėjams jo nerekomenduojame.

Paskiepytas ir kastruotas. 

Bandžio draugelė Kaisa pavadinta šachmatų mūzos garbei, nes kaip šachmatuose tradicinės - juoda ir balta spalvos, taip ir jos kailiukas tokiomis pasipuošęs. Globėjos ji vadinama Musyte, nes yra smulki, judri ir greita. Tai labai atkakli ir ryžtinga katytė, - žaisliukus, lazeriuko spindulį ji medžioja tikrai atsidėjus. Skiepyta, sterilizuota; kaip ir Bandis, smagiai kremta sausiuką, aišku, labiau mėgsta konservus, tvarkingai eina į dėžutę.

Ši graži porelė tikrai džiaugtųsi, jei patektų į vienus namus, bet žinome, kad žmonės vienu metu paprastai apsisprendžia tik dėl vienos katės. Todėl į geras rankas Kaisa ir Bandis dovanojami ir po vieną.

Bandžiui apie 10 mėn., Kaisa kiek jaunesnė. Kaip juos atskirti? Bandžio nosytė balta.

Jei norite susipažinti, paskambinkite tel. 860014377 arba parašykite info@mazojiliza.lt. Vilnius.

Dovanojami pilnamečiams, atsakingiems žmonėms, kurie apmąstė, ar turės laiko, vietos ir lėšų augintinio išlaikymui. Su VšĮ "Mažoji Liza" dovanojimo sutartimi - nuolaidos keliose vet. klinikose Vilniuje.