Jorę privatūs globėjai ir gyvūnų mylėtojai bandė gaudyti kelis metus, siekdami sterilizuoti ir sustabdyti tą siaubingą ligotų kačiukų dauginimo mechanizmą. Deja, pastangos buvo bevaisės. Paskutinę Jorės ligoniukų vadą priglaudė viena prieglauda, o katės mamos tąkart nepavyko pagauti.

Iki šiol mažyliai yra sunkios būklės, ne visiems pavyks išgelbėti regėjimą. Liko nesugauta katė, kuri netrukus bus pasiruošusi ir vėl į pasaulį atvesti ligoniukų vadą. Susirūpinome ir mes, pradėjome „medžioklę“. Neįtikėtina, tačiau mums pavyko! Ligoniukę planavome sterilizuoti ir paleisti, tačiau jos sveikatos būklė kiek pakoregavo mūsų planus...

Jorė serga, sloguoja, likusi kiek matanti akytė pūliuoja ir toliau nyksta. Be šių negalavimų aptikti keli nuplikimai, buvo įtariama mikrosporija... Paskirtas gydymas dėl sunkaus viršutinių kvėpavimo takų uždegimo, paimtas tyrimas mikrosporijai nustatyti, valomi parazitai. Jorė stacionare.

Negalime sau leisti dar vieno gyvūno apgyvendinti neribotam laikui į stacionarą (mokamą vietą klinikoje). Esame skolingi veterinarijos gydykloms, negalime atsiskaityti už jau laikytus ir laikomos, o čia – ir vėl nauja nelaimė. Visų labai prašome paramos Jorės gydymui ir stacionarui.

Jei katytė neserga mikrosporija, labai prašome atsiliepti galinčius ją priglausti. Labai bijome ją paleisti žiemą į gatvę. Jorė beveik akla. Jei norime išsaugoti menką, bet vis dėlto esamą regėjimą, turime jai surasti namus, kur nebus rizikos susirgti, sustiprės jos imunitetas. Gatvėje Jorė apaks, palįs po ratais arba bus nugalabyta piktų gyventojų (kai katytę gaudėme, sutikome neapykanta persmelktų sielų žmonių, kurie visa širdimi linki galo visiems to kiemo beglobiams...). Kviečiame prisidėti prie Jorės gydymo.

Reikalinga parama stacionarui, tyrimams, gydymui, sterilizacijai. Kai ji bus sveika ir sterilizuota, labai reikės laikinos globos, ieškosime jai šeimininkų arba nuolatinių namų. Jei jos greitai nerasime, deja, teks katytę paleisti į gatvę. Jorė – rami, jauna, kiek baikšti katytė, kuriai reikia labai atsakingų, kantrių šeimininkų. Jorė turi tik vieną akytę, kitą prarado gyvendama ir sirgdama gatvėje.

Padovanokite jai namus ir galimybę bent kartą gyvenime pasijusti reikalinga ir mylima. Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).