Kovo 20 d. vėlai vakare ji buvo sugauta ir nugabenta į gydyklą.Mįslės būklė labai sunki, nes be persileidimo ir prasidėjusiopūlingo gimdos uždegimo, kraujo netekimo, ji serga rinotracheitu(kačių gripu) - vos prakvėpuoja. Reikalingas skubus valymas, t.y.sterilizacija, tačiau jos negalima atlikti tuoj pat dėl labaisilpnos katytės būklės.

Kūno temperatūra kritusi, tad ji „pumpuojama“ lašelinėmis,vitaminais ir antibiotikais, jai buvo atlikta sterilizacija, kad irlabai rizikinga. Kitos išeities nėra. Neoperuojamai prasidėsperitonitas (pilvaplėvės uždegimas), infekcija išplis per visusorganus ir jos nebepavyks išgelbėti.

Viską darome, kad tik katė Mįslytė pasveiktų, bet reikalinga visųneabejingų gerų žmonių parama, nes rezerve lėšų Mįslėsgydymui neturime. Kaip ir visi kiti gelbėjami beglobiukai ji turiviltį išgyventi, todėl labai prašome nenusisukti ir padėtiMįslei pasveikti.

Stacionaras dienai kainuoja 10-15 Lt (o mums jo reikės ikijos būklė bus stabili ir ji galės keliauti į laikiną globą),vien komplikuota sterilizacija kainuos apie 100 Lt, o dar apžiūra,vaistai, vitaminai ir lašelinės (tikrai kainuos ne mažiau 200 Lt).

Deja, nėra vietos pigeses paslaugas siūlančioje gydykloje, bettikimės, kad profesionalus gydymas ir kokybiškos veterinarinėspaslaugos, nuolatinė veterinarų priežiūra padės išsikrapštytiMįslę iš nelaimės.

Ačiū visiems už paramą!

Daugiau informacijos: 861558898; 868973782; info@rainiukas.lt(„Rainiukas“ VšĮ)