Moralai, pykčiai ir pamokymai jau nebepadės. Žmonės geri ir nuoširdūs, gyvena nuosavam mažyčiame namelyje, myli gyvūnus, gaila, ne ką nusimano apie per greit subręstančias katytes.

Šiandien turime net penkias Vaivorykštes - gražuoles trispalves katytes. Visos be galo švelnios, meilios, murklios, patiklios, smalsios, drąsios, žaismingos, linksmos, išdykusios, žavios, smagios, energingos, prieraišios, dievinančios bendravimą, žmogaus dėmesį, kasymus, glostymus ir skanų maistą. Valgo ir sausiukus, ir konservus, ir mėsą , ir varškę.

Senučiukai neišmaitina tokio būrio gyvūnų. Kol kas padedame maistu, sutarėme sterilizuoti katę mamą ir kastruoti tėvelį.

Visos katytės labai skirtingos – skiriasi švelnaus kailiuko margumas.

Violetė – marmurinė trispalvytė, minkštu, pūkuotu kailiuku. Snukutį puošia raina oranžinė skraistė. Labai švelni, nesiliauja glaustis ir murkti. Daugybė mažyčių „velniukų“ akyse ir begalybė švelnaus atsidavimo širdutėje. Mėgsta būti ant kelių ir mėgautis žmogaus dėmesiu.

Mėlynė – melsvo atspalvio trispalviukė puriu kaliuku. Prisiliesti malonu – lyg pliušinis žaisliukas. Be galo meili, prieraiši ir draugiška. Murkia, žaidžia ir dūksta be sustojimo lyg prisukta. Dailaus snukučio savininkė – tikra princesė.

Dangė – nuostabaus baltumo kailiukas, kurį puošia ryškūs variniai, juodi ir pilki debesėliai. Mažylė trumpaplaukė, putliais skruostais.Ypatingai meili, bičiuliška. Amžina draugė visiems ir visada. Burkia murkia kaip užvesta.

Morkytė – oi, kiek daug tų oranžinių dėmelių: ir mažytėlyčių, ir didelių. O snukutis nudabintas juodais netaisyklingais įvairiausių formų piešiniais. Katukė nepaprastai švelni, meili, drąsi ir murkli. Dievina būti šalia žmogaus.

Geltona – margaspalvė gražuolė, ir kalbėti moka: žiūri į akis ir atsakinėja švelniu „miau“ į klausimus. Katytei brangiausia iš visų – žmogaus draugija. Mielai sėdi ir murkia paimta į glėbį. Nustebęs išdykėliškas žvilgsnis ir didžiulės ausys. Pasakiška katytė.

Skubiai ieškome globos ir namų mažylėms. Šiuo metu joms - 3,5 mėnesių. Gyvena jos lauke, niekas jų namo neįsileidžia. Jei greitu metu nerasime globos, visos Vaivorykštės susirgs. O gydyti ir ten nuolat važinėti neįmanoma. Gelbėkime spalvotas gražuoles!

Katytėmis rūpinasi VšĮ „Rainiukas“: tel. +370 61558898, +370 689 73782