Surinkome visus sergančius mažylius iš sanitarinės tarnybos. Jų buvo net aštuoni. Visi sergantys. Visus juos priėmė veterinarinė klinika. Ten mažyliai bus gydomi iki tol, kol tikimės pasveiks visi.

Blogiausia padėtis dėl jų akyčių. Tačiau jas galima išgydyti, žinoma, labai gaila, bet ne visų... Vieno kačiukėlio akytė negrįžtamai pakenkta. Tai rinotraheito – kačių ligos, smarkiai pažeidžiančios akytes pasekmė. Pavėlavus su gydymu, kačiukai netenka akyčių, jas „suėda“ virusai.

Labai prašome jūsų pagalbos. Be jūsų pagalbos, negalėsime padėti jiems. Katinėliai bus laikomi veterinarijos klinikoje, todėl lėšų reikės nemažai. 

Kačiukų gydymui galite paaukoti pervesdami lėšas į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „kačiukų gydymui“. Sąskaitą rasite mūsų svetainėje „Beglobis“.

Gyvenantys užsienyje, galite prisidėti ir paaukoti mažylių gydymui per PayPal. Kaip tai padaryti rasite mūsų svetainėje.

Taip pat, jei jums patogiau, galite nuvykti į 8 drambliai kliniką, esančią Nidos g. 1, Vilniuje, kur kačiukai yra gydomi ir savo piniginę auką jiems palikti ten, aukų dėžutėje arba nupirkti specialaus maistuko, skirto mažiems kačiukams. Jiems reikia kokybiško maistelio, kad galėtų kuo greičiau pasveikti.

Apie kačiukų sveikatą, galite teirautis tel. 8652440983, 865354521 arba parašyti el. paštu info@beglobis.com

Ačiū visiems, kurie nepaliks mažylių bėdoje.