O viskas prasidėjo nuo to, kai per pačias Žolines į teritoriją atklydo išdidi, stambi vilkšunio mišrūnė. Atklydo ir pasiliko. Ją pamilo ir pradėjo šerti įmonės darbuotojai, ir niekas net neįtarė, kad jau tada ši kalytė po širdimi nešiojo net 7 šuniukus. O jie, žinoma, neužtruko išvysti pasaulio.

Tris šuniukus įmonės darbuotojams pavyko savo jėgomis išdovanoti draugams ir pažįstamiems, tačiau keturios nuostabios kalytės liko be dėmesio. Visos sesytės be galo gražios, didžiakojės „meškutės“, kurios, kaip ir jų mama, žada būti ne mažos „mergaitės“, o tokios, už kurių saugiai jausis ir bet koks vaikinas!

Šios vilkšunio mišrūnės yra linksmos, sargios, žaismingos, ištikimos ir bijome, kad greitu metu nesuradus namų, gali atsidurti „Grindoje”. Šios kalytės ypač tiktų saugoti nuosavus namus su kiemu bei būti geriausios draugės savo šeimininkams. Na, o mažylių mamą darbuotojai savo iniciatyva sterilizuos ir prižiūrės toliau savo teritorijoje.

Jei galite suteikti namus vienai iš šių 2 mėn. gražuolių, nedvejodami skambinkite Birutei tel. 8 680 26048 (Vilnius). Taip pat jei negalite priimti visam laikui, bet galite pagloboti vieną ar kelias iš šių kalyčių iki rastume tikrus namus, skambinkite „Naminukams” tel. 8 648 30077 (Vilnius).

P.S.: atsakingai pasiryžusiems priimti vieną iš šių kalyčių visam laikui, transportą organizuotume ir į kitus miestus.